Fortnite

Érkezik a sztenderd Friendly Fire! – Hamarosan a legjobb játékmód lehet a Playground


Az Epic Games újabb opció-csomaggal dobja meg a Playgroundot hamarosan.

Nehéz szülés volt a Playground érkezése. Több hónapon keresztül vártuk, hogy megérkezzen az Epic Games lövöldéjének sandbox módja, elvégre bőven vannak olyan mechanikák, amiket érdemes gyakorolni, s az éles helyzet erre nem mindig alkalmas.

Aztán végre valahára megérkezett a Playground, ám csak ideiglenesen, már csak azért is, mert komoly problémákat okozott a játékban. Olyannyira képes volt bezavarni a szervereket, hogy azok sorban dőltek be, így bőven volt mit csinálniuk a fejlesztőknek, hogy rendbe pofozzák a játékmódot. Szerencsére a második hullám már jobban sikerült, stabilizálták a szervereket, a közösség is lenyugodott, nem akarta mindenki használni a Playgroundot, így szépen lassan kialakult egy stabil gyakorlóplatform.

Playground – Epic Games

Azóta pedig csak folyamatosan fejlődik, s nagyon úgy tűnik, hogy a közeljövőben sem tervez ebből a lendületből visszavenni az Epic, az FNBRLeaks Twitter fiók ugyanis újabb nyomokat talált a forrásfájlok között arra vonatkozóan, hogy újabb személyre szabható opciókkal fog bővülni a sandbox mód.

Ráadásul olyanokkal, ami igazán megdobhatja majd a játékélményt!

FNBRLeaks – Twitter

Korábban már volt Friendly Fire a Playground módban, éppen azért, hogy gyakorolni tudjunk egymás ellen. Ám azóta már van csapatválasztási opciója a módnak, így teljesen irrelevánssá vált a baráti tűz opciója. Viszont az Epic Games mégiscsak meg szeretné fűszerezni a játékot egy kis izgalommal, a Playground ugyanis a közeljövőben egy sztenderd Friendly Fire opcióval bővülhet, ami lehetővé eszi, hogy sebzést okozzunk a csapattársainknak, ezzel a még precízebb célzásra sarkallva minket.

Link – Playground – Epic Games

Továbbá itt van még:

  • A Gliderek újranyitásának lehetősége, mint a Soaring 50’s módban.
  • A Loot szintjeinek beállítása – Nagyon ritka, normális, sűrű
  • A karakterek mozgási sebességének állíthatósága
  • A sebzések szintjének beállítása – Fél sebzés, normál sebzés, dupla sebzés

Egy szó mint száz, az Epic Games kiváló munkát végez a gyakorlómóddal. Folyamatosan bővítgetik, annak érdekében, hogy a lehető legjobb gyakorlókörnyezetet teremthessük meg magunknak.

Borítókép: Fortnite Photography

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva