Gaming

Gyász után ünneplés: soha nem látott módon tiszteleg az ESL a májusban elhunyt TotalBiscuit előtt


Hamarosan bekerül az Esport Hírességek Csarnokába.

Ritka az, amikor az egész gaming világ egy emberként gyászol, idén májusban azonban sajnos erre került sor, hosszas betegség után, 33 éves korában ugyanis elhunyt TotalBiscuit, a népszerű videós, kritikus és kommentátor.

Mondani sem kell, a szomorú hírt követően rengetegen megsiratták Johnt, a játékiparon belül számtalan ismerőse tisztelgett előtte, elismerve munkásságát. Az ESL pedig hamarosan minden eddiginél nagyobb “szobrot” állít majd neki:

bejelentették, hogy az októberi ESL One Hamburg tornán TotalBiscuit is bekerül majd az Esports Hall of Fame-be, vagyis az esport hírességek csarnokába.

Ez leginkább azért óriási szó, mert eddig kizárólag esportolók kapták meg ezt a kitüntetést, név szerint Heaton, KSharp, elemeNt (mind Counter-Strike), illetve Thresh (Quake). És bár a StarCraft-közvetítéseknek köszönhetően neki is volt köze az esporthoz, összességében így is igaz, hogy TotalBiscuit lesz az első, aki nem játékosként kerül be a Hírességek Csarnokába.

Az ESL ezen gesztusa mindent elmond arról, hogy mennyire meghatározó személyiség is volt ő a gaming világban – így már “hivatalosan” is örök helye lesz a legnagyobbak között. És ez így is van rendjén!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva