PUBG

A PUBG Corp. elismerte az újonnan debütált TPP/FPP bugot


7 óra elteltével a PUBG Corp. is elismerte a hiba létezését, ezúttal sem siették el.

Nemrég beszámoltunk róla, hogy a 23. update-tel egy új hiba érkezett, amit a legtöbben csupán TPP/FPP glitch-nek neveznek. A hibajelenség végre elért a PUBG fejlesztőihez is, ez alkalomból pedig kiadtak egy közleményt, ami túl sok új információt nem tartalmazott.

Tudnak a hibáról és dolgoznak a javításon, amint sikerült megoldást találni, tájékoztatnak majd mindenkit. A jogosulatlan bannokra egyébként semmit nem reagáltak, pedig azóta rengeteg hasonló panasz érkezett.

Külön érdekesség egyébként, hogy többen jelezték, hogy találkoztak már ezzel a TPP/FPP glitch-csel, volt aki egyenesen feltette a kérdést a redditen, hogy áthozták-e az éles szerverekre a bugot, pár órával később derült ki, hogy sajnos sikerült benne hagyni a hibát. Erre Hawkinz, a kommunikációs menedzser így reagált:

“Igen, sajnos nem láttunk semmiféle jelentést erre a hibára vonatkozóan, a belsős tesztelés során sem jött elő.  A csapatunk már elkezdte bug kivizsgálását.”

Tehát állításuk szerint semmiféle report nem érkezett, ez nem az első eset egyébként, hogy a játékosok mást állítanak. Több alkalommal jött már át ismert bug az éles szerverre, ezt olvasónk, Norbert is megerősítette a reddit felhasználókon túl:

“Most betaggelném azokat, akik itt osztják az észt, hogy milyen fos community, hogy nem megy mindenki a teszt szeróra. Én már mondtam anno, hogy jelentettem hibákat és leszarták, áttolták live szerverre, de úgy látom még mindig ezt csinálják.”

Kellemetlen, az is lehet, hogy a support és a fejlesztői csapat kommunikáció nem a legjobb és emiatt van ez a sok hiba, csak tudnánk, hogy akkor mi értelme van a teszt szervernek, meg a hibák jelentésének…

Amint javítják a hibát, frissítjük a cikkünket.

Forrás

Ezt láttad már?

Téves banhullám pusztít a 23. update alkalmából

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva