PUBG

Téves banhullám pusztít a 23. update alkalmából


Egy lépést előre, húszat hátra. Avagy csak a szokásos...

Ahogyan azt már megszokhattuk, ezúttal sem ment minden simán a 23. frissítést követően. Most a szokásos bugon felül viszont még bannolja is a játékosokat a rendszer. Igen, jól értitek, a fejlesztők okozta hiba miatt automatikusan accountokat bannol a rendszer.

Az update-et követően egy érdekes hibajelenség érkezett frissen, ez pedig csupán annyi volt, hogy a pályaválasztóban lévő “quick join” esetén nem vette figyelembe a játék, hogy TPP vagy FPP módot választottunk ki és alkalomadtán TPP módba dobott be az FPP meccsbe, ezt a hibát nézetváltással lehetett korrigálni (utána pedig nem is engedte váltani a nézetet), de akik nem tették, azok óriási előnyre tettek szert.Nagy valószínűséggel akik ezt a bugot tapasztalták, azok kapták meg a bant.

Ráadásul perma, azaz örökös bant kapott mindenki.

Az érintettek között van olyan is, aki csak bejelentkezett a frissítést követően és már eleve ban felirattal indult a játéka. Hogy mi okozhatta, arról fogalmunk sincs egyelőre.

“A barátom is kapott egy Steam bant játék közben, ő sem sértette meg a szabályzatot, de a TPP bug nála is előjött, ahogy nálam is, de én korrigáltam (nézetváltással) és nem kaptam bant érte…. Várjuk a support visszajelzését.”

Érdemes a supportnak írni, feltehetően magától nem fogják megoldani a problémát. Érdemes távol maradni a játéktól egyébként, ameddig ez a téves banhullám tart, a PUBGCorp. egyelőre nem ismerte el a hibát, nem nyilatkoztak az ügyben, szóval mindenképp érdemes várni.

Update:

Mint kiderült, a teszt szerveren is előjött már a probléma, többen megerősítették, hogy jelentették is a hibát a PUBG Corp. felé korábban. Azóta kiderült, hogy nem csupán a quick join esetén él a TPP/FPP hiba.

Update 2: Elismerték a hibát

A PUBG Corp. elismerte az újonnan debütált TPP/FPP bugot

Ezt olvastad már?

Kezdetét vette a PUBG Halloween! – A fejlesztők ajándék skineket osztogatnak

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva