Fortnite

Ez lesz a legnagyobb szilveszteri gamer show: Ninja a Times Square-en fog ünnepelni!


A végén még irl fogja osztogatni a V-Bucks csomagokat.

Ninjának sikerül lassan kimaxolnia a karrierjét, ugyanis olyan műsorral készül, amelyre idáig még nem volt példa. Egyenesen a Times Square-en fogja megtartani az első egész estés Fortnite showját.

Ez nagyszerűen reprezentálja azt, hogy mennyire népszerű a Fortnite az Egyesült Államokban. Mondjuk azt kíváncsian várjuk, hogy milyen körítést fog kapni az esemény, de azt azért tudni kell, hogy New York legnagyobb bulijáról beszélünk, ilyenkor a térre óriási tömeg megy ki mulatni új év alkalmából. Mellékesen minden éven hatalmas show műsort szerveznek a Times Square-re, ahol kivétel nélkül világsztárok szórakoztatják a nagyérdeműt.

Ninja a természetesen élőben fogja streamelni az egészet, helyi idő szerint a műsor december 31-én 23:00-kor kezdődik és még maga Ninja is alig akarta elhinni, hogy idáig fog eljutni a gaming ipar:

“Amikor elkezdtem játszani, soha nem gondoltam volna, hogy bármi hasonló megtörténhet. Az új év mindig poén volt a gamerek számára, hiszen ott az egész este, amikor fent lehetsz és játszhatsz, de arra soha nem gondoltam volna, hogy ennyire mainstream lesz ez az egész.”

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva