League of Legends

Két napos Clash tesztet kap Európa – Csak nálunk lesz ilyen “hosszú” a visszatérés


Újból eljött hát ez az idő!

Egyedül mi, európaiak kapunk egy nagyobb szeletet a Clash tortából, a Riot Games ugyanis az összes szerverre visszatolja majd a korábban komoly problémákkal küszködő játékmódot, ám a legtöbb helyen csak egy nap erejéig.

A Clash a League of Legends leginkább várt játékmódja, ami gyakorlatilag egy kliensbe épített kuparendszert foglal magába. A csapatok hivatalos csapatnevekkel, logókkal és játékospiaccal tehetik még színesebbé a játékélményt, s persze értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. Mondjuk mindez eddig csak papíron működött, ugyanis lehet, hogy a leginkább várt játékmód, de ezzel együtt a legproblémásabb is.

Riot Games

Egyszer már volt hivatalos megjelenése a Clash-nek, ám az egy hatalmas káosszal végződött. Lényegében az összes egyéb játékmódot megborította a Clash, a Riot igyekezett kompenzálni a játékosokat, ám az elvesztegetett időt és energiát nehéz visszaszolgáltatni. A történetben pedig az a legröhejesebb, hogy mindezt kétszer is eljátszotta a kiadó, így a közösség már inkább mumusként tekint a kuparendszerre, mint hatalmas lehetőségre.

A Riot Games viszont köti az ebet a karóhoz, több hónapos fejlesztgetés után újból nekiszaladhatunk egy tesztidőszaknak, ezúttal globálisan. A játék összes szervere kapott egy egy napos próbaidőszakot, közülük kivétel Európa, a két nagyobb európai szerver ugyanis egyből két napos tesztidőszakot kapott.

 

November 3-án és 4-én tehát nekiugorhatunk újból a Clash-nek barátainkkal, nagyban reménykedve, hogy ezúttal minden flottul megy majd. A fent látható idősávokat Riot Draggles felcserélte, EUNE magyar idő szerint este 19:00-kor kezd, míg EUW 20:00-kor.

 

Félve várjuk a hétvégét, bár bízunk benne, hogy ennyi idő után már sikerült stabilizálni a Clash-t és végre kiélvezhetjük a játékmód adta lehetőségeket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva