Fifa

Nyálcsorgatás ON: ők lesznek a Team of the Week 7-ben


Az EA Sports bemutatta a hét csapatát a FIFA 19-ben,

Már előzetesen is számítani lehetett arra, hogy erős TOTW vár ránk ezen a héten, hiszen jócskán akadtak sztárok, akik kiemelkedőt nyújtottak a hétvégén. Most azonban végre meg is bizonyosodhatunk arról, hogy kik kerültek be a hét csapatába: lássuk, melyik 23 játékos alkotja a Team of the Week 7-et!

Ha valamit biztosra lehetett venni ezen a héten, az Suárez szereplése, hiszen a Barcelona uruguayi csatára mesterhármast szerzett – ráadásul egy El Clasicón, ami extrán jó ajánlólevél. De a spanyol bajnokság amúgy is jól teljesít, már ami a küldött játékosok számát illeti, hiszen Godin és Iago Aspas is ott vannak a kezdőben. Míg a Premier League-ből Mané és Willian a két legnagyobb név.

Az új In Form kártyák szokás szerint szerda este 7 órától lesznek bonthatóak, így akinek valamelyik fenti játékosra fáj a foga, az ekkortól próbálkozhat a megszerzésükkel egy héten keresztül.

Alternatívaként pedig az idei évtől ott van természetesen a Weekend League is, hiszen akik legalább Silver 3 szintig jutnak a hétvégi ligában, azok választhatnak a teljesítményüktől függően egy vagy több játékost.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva