Fortnite

Hipnózissal akarja gyógyítani az anya a 11 éves gyermeke Fortnite-függőségét


A kétségbeesett anyuka meglehetősen érdekes módszerrel próbálkozna.

A Fortnite még mindig rendkívül népszerű a fiatalok körében, a játékban megvásárolható skinek miatt pedig a szülőknek jócskán fel kell készülniük, hiszen a gyermekek egy bankkártya segítségével több százezer Forintot is könnyedén elverhetnek akár a játékra. Az utóbbi időben rengeteg ilyen esetről hallhattunk, a nevelés helyett viszont ezúttal is egy igencsak érdekes módszerrel próbálkozna egy anya Angliában.

A kép csupán illusztráció

Az anya állítása szerint már mindent megpróbált, kikapcsolta a gyermeke konzolját, megváltoztatta a Wi-Fi jelszót több alkalommal, de egyedülálló létére nem volt képes elviselni a hisztit, amit a játékeltiltás esetén a fia leművelt.

“Egy fél évet áldoztam arra, hogy megállás nélkül harcoljak a 11 éves fiammal, de eddig bírtam szellemileg”

A 11 éves fiát gyakran kapta Fortnite-ozáson az éjszaka közepén az anya, illetve a házi feladatokra, továbbá mindenre nagy ívben tett a fiú, ami nem a Fortnite volt. Ezt az anya megelégelte és egy hirdetést adott fel, amiben egy hipnotizőrt keres azért, hogy a fia újra a régi legyen.

Az ötlet egyébként nem a sajátja, egyik barátja 30 év után egy hipnotizőr segítségével tette le a cigarettát, ezért gondolta az anya, hogy ebben ő esetében is működhet a dolog. Elég érdekes mód,  meg kell hagyni, de nem gondoljuk, hogy egy függő fiatal esetén ez a legjobb kezelés. Bármennyire is szereti a játékot, a szülői szigor mindennél fontosabb és ezekben a helyzetekben kell igazán megmutatni azt, hogy az úr, vagy adott esettben úrnő a házban. Elég kellemetlen, ha egy 11 éves fiatalt sem tud valaki megfelelően kontrollálni.

Forrás: bark.com

Ezt olvastad már?

Az anyák új módszere a Fortnite ellen: Sorban verik szét a gyerekeik eszközeit

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva