Fortnite

Tiszta Hollywood – Ninja saját TV stúdiót csinált streamer szobájából


A legtöbb streamer egy greenbox segítségével oldja meg a házi stúdiót, Ninja viszont nem érte be ennyivel.

A világ jelenlegi legnépszerűbb streamere kb egy éve kezdett el a Fortnite-tal foglalkozni. Ninjának nagyon is bejött a váltás, azóta feliratkozók tízezrei és neves szponzorok figyelik minden lépését. Az átütő siker fázisait egyébként tökéletesen megfigyelhetjük a streamek képein keresztül is.

A Fortnite előtt a teljesen standard streamer felállást láthattuk. Pici, zsúfolt és rendetlen szoba, háttérben az ággyal, vagyis Ninja teljes élettere egy helyen.

A Fortnite sikerekkel együtt érkezett meg a nagyobb szoba. Szintén rendezetlen, de legalább már látszott rajta, hogy ez már direkt a streamelésre szánt hely.

Eztán jött az első komolyabb streamer állás. Több kamera, stúdió hangulat és egyre profibb adások.

Red Bull hűtő és Fortnite gamer szék, a következő fázis már a szponzorok megjelenítéséről szólt.

Így érkeztünk el az utolsó fázishoz. Ninja tegnap mutatta meg nézőinek vadonatúj streamer szobáját, ahol már minden az adásokról szól. Ahogy elnézzük a szobát, tiszta TV stúdió érzésünk van:

Ninja asztala mögött egy 4 monitorból álló kivetítő látható, amiket külön is tud használni 4 különböző kép megjelenítésére, vagy egyben egy nagy képhez is. Bekerült egy külön asztal is, ahonnan közvetítések, beszélgetős műsorok és szinte bármilyen show megoldható. A Red Bull hűtő és a márka emblémája az asztal fölött persze itt sem maradhat el. És persze az olyan extrák sem, mint a koktélos polc vagy a dugi édességes fiók, természetesen tele a szponzorok termékeivel.

Egy ilyen jól felszerelt szobával határ a csillagos ég, Ninja úgy tűnik szeretne még rátenni egy pár lapáttal a mostani nézettségre. Pedig a fejlődés már így is brutális, egy kollégiumi szobára hasonlító streamer állásból egy év alatt TV stúdióig jutott.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva