Hearthstone

30 percnyi fail és RNG: megérkezett a Trolden jubileumi 400. adása

Drag - Csető Zsolt - 5 éve Címkék: trolden,

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Funny And Lucky Moments sorozat.

Ha választani kellene, hogy melyik csatorna gyártja a legjobb vicces videókat a legmókásabb és legszerencsésebb Hearthstone play-ekről, akkor a többség bizonyára a Trolden mellé tenné le a voksát. És bár a többségetekhez hasonlóan mi is folyamatosan figyeljük a csatornát, külön-külön nyilván csak a legritkább esetben szoktunk írni a videókról. Most azonban muszáj kivételt tenni, hiszen megérkezett a jubileumi 400. videó, benne félórányi epic fail és RNG momentummal. Érdemes rá sort keríteni valamikor a hosszú hétvége folyamán – odafent találjátok a videót.

A négyszázadik adás kapcsán természetesen a csatornát gondozó Andrey Nolden is megszólalt, akinek a munkássága egyébként a Blizzardnak is nagyon tetszett, hiszen nem is olyan régen ő lett a játék hivatalos orosz community menedzsere. Nolden így köszönte meg a közösség folyamatos támogatását:

“Majdnem öt éve töltöttem fel az első videómat erre a csatornára, és az életem drasztikusan megváltozott azóta. Hihetetlenül hálás vagyok mindenkinek, aki nézte és támogatta ezt a csatornát a világ minden tájáról. Nélkületek ez nem jött volna össze, emellett köszönöm a Blizzardnak, hogy megalkották ezt a csodálatos játékot, illetve barátomnak, Andrey Ilistyanovnak, aki segített fenntartani a csatornát az elmúlt pár évben. Jövőre jön az 500!”

Egyedül azt sajnálhatjuk talán, hogy az elmúlt időszakban érezhetően lelassult a csatorna videótermelése. Hogy ez a kevésbé izgalmas metának köszönhető, vagy egyszerűen csak ennyi fér bele Noldennek a Blizzardos elfoglaltságai mellett, azt nem tudni, mindenesetre hálásak lehetünk, hogy a mai napig rendszeresen megnevettet bennünket. Reméljük, hogy tényleg nem kell sokat várni majd az ötszázadik adásra sem!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva