Gaming

Lady Gagáról kiderült, hogy titokban hardcore gamer


A Bayonettával játszik mostanában a popsztár.

Abban önmagában nézve manapság már semmi különleges nincs, ha egy világsztárról kiderül, hogy a szabadidejében videojátékokkal játszik, hiszen egy olyan hobbiról van szó, ami az okostelefonoknak és a rengeteg casual címnek köszönhetően mostanra beleivódott az emberek mindennapjaiba. Az igazán hardcore címeket azonban már kevesebben pörgetik, ami alapvetően érthető is, hiszen ezek már komolyabb elköteleződést igényelnek.

Ezért is váltott ki általános meglepődést Lady Gaga egyik friss Twitter-bejegyzésbe, a popsztár ugyanis kitwittelte, hogy éppen a Bayonettával játszik. Aki esetleg nem ismerné: az elsősorban konzolokon népszerű japán hack and slash műfaj egyik legkiemelkedőbb darabjáról van szó, ami ahhoz a Hideki Kamiyához köthető, aki a szélesebb körben ismert Devil May Cry franchise-t is megalkotta annak idején. Vagyis tényleg nem egy “belépő szintű” játékról van szó, hanem egy kifejezetten ínyenceknek szóló darabról.

Lényeg a lényeg: Lady Gaga bátran büszkélkedett azzal, hogy éppen ezt a játékot tolja most, kiemelve persze a nehézségét is, amiben van némi igazság. Még ő is úgy jellemzi magát a posztban, mint “titkos gamergirl” – ezidáig tényleg kevesen tudták csak róla, hogy ennyire komoly játékok is érdeklik.

“Amikor végzel a Bayonetta negyedik fejezetével, majd tudatosul benned, hogy az ötödikben szét fogják rúgni a seggedet.”

Mindig öröm látni, amikor egy, a gaming világon kívülről érkező sztár nem valamilyen szuperpopuláris sikercímet, esetleg aktuálisan hype-olt játékot népszerűsíti, hanem olyasvalamit, ami tényleg személyes ízlésre vall. A mi szemünkben mindenképpen nagyot nőtt ezzel Lady Gaga!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva