PUBG

A PUBG Corp. mindent belead! – Nem csak lábnyomok lesznek a havas pályán, hanem új jármű is érkezik


Csak jönne már a teszt szerverre!

Az adatbányászok ezúttal is résen voltak és ismét leleplezték a PUBG Corp. újításait, ahogyan az már-már a szokásukká vált. Egy rendkívül izgalmas új modellt találtak a fájlok között. Ez végre választ ad a kérdésre, hogy lesznek-e lábnyomok, hanem még arra is, hogy a kocsiknak lesz-e nyoma az új pályán.

Az is egyből feltűnt mindenkinek, hogy ez bizony nem az UAZ, de még a játékban szereplő egyik jármű gumijára sem hajaz. Vagyis ez nem teljesen igaz, ugyanis a kezdetek óta a játékban lévő teherautónak rendkívül hasonlít az abroncsa a fentebbi képekéhez.

Ráadásul ez még nem minden, ugyanis a fentebbi ZIL truck nem az egyetlen várhatóan “új” jármű, bár egyelőre nem tudunk erről sem túl sokat, de egy új utánfutót is találtak a teszt szerver fájljai között, ami ráadásul páncélozott, ha minden igaz.

Mindezektől függetlenül azért reméljük, hogy nem csak a ZIL truck fog megérkezni a játékba, hanem valami mobilisebb, könnyebben vezethető buggy szerűséget is fogunk kapni, mert egy teherautóval azért nem a legkellemesebb száguldozni a hófödte tájakon. Azért az látszik, hogy a fejlesztők próbálkoznak mindent elkövetni annak érdekében, hogy a közönség elégedett legyen. Reméljük, hogy a végleges verzióba sikerül megfelelően implementálni a lábnyomokat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva