League of Legends

Videón Lissandra új passzívja – Hamarosan megérkezhet a PBE-re


Hátborzongató lesz Lissandra ellen játszani, ha ez így marad.

Amikor a Riot Games májusban bejelentette, hogy érkezik Lissandrára egy mini-rework, sokan fellélegeztek. Alapvetően semmi probléma nincs a hőssel, egy stabil választás a középső ösvényre, még a világbajnokságon is sűrűn lehetett vele találkozni, ám a passzívja, az valami röhejes még mindig.

Nos, most, hogy már több hónapja tudjuk, valami készül, a Riot Games úgy tűnik, hogy eljutott egy véglegesnek mondható passzív koncepcióhoz. A mini-rework ugyanis egyértelműen Lissandra passzívját fogja érinteni. Több variációs lehetőséget is kipróbált a fejlesztőcsapat, végül pedig egy Twin Shadows-szerű passzív mellett döntöttek, ami jégszolgákká változtatja majd azokat a karaktereket, amiket Lissandra legyőzött a harcban. Ezek a jégszolgák pedig a még élő ellenfeleket fogják üldözni, sebezni és lassítani.

 

 

Valaki a fejlesztők között nagy szerelmese lehet George R. R. Martin nagysiekrű könyvsorozatának, a Trónok Harcának, ugyanis egyértelműen a White Walker-eket juttatja az eszünkbe az új passzív. A Riot Games bejelentése szerint, a passzív ezen iterációján július óta dolgozik a kiadó, s hamarosan a fejlesztés eljut a megjeleníthető stádiumig. Pontosabban a PBE-s megjelenésig.

Az új passzív eredetileg jégtömbökké változtatták az elhullott ellenfeleket, melyek felrobbantak és ezzel sebezték a még élő ellenséges egységeket. Ez a verzió nem volt elég átütő, ezért a Riot a tömböket zombikká cserélte.

A képesség pontos adatairól még nem tudni, ezt a lyukat remélhetőleg a hamarosan esedékes PBE megjelenés fogja betömni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva