Counter Strike

Míg máshol kiforgatják egymást, a Na’Vi-nál 2 milliós órát vesznek nevelő céllal


Olyan jól megy a Na'Vi-nak, ha Zeus Rolex-et osztogat vigasztalásból.

A Na’Vi szekere nagyon szépen halad az utóbbi időben. A világranglista második helyét úgy tűnik befoglalták maguknak, futószalagon jönnek ugyanis a jó eredmények. Az elmúlt 7 napban például 2 döntőt is lejátszottak.

Az EPICENTER finálét elbukták ugyan, de a BLAST Pro döntőt ők nyerték.

A két döntővel összesen 200 000 dollárt kaszáltak, vagyis fejenként 40 000 dollárral lettek gazdagabbak. A Na’Vi ereje tehát megkérdőjelezhetetlen, azt azonban mindenki csak találgatja, hogy mi lehet a titok? Vajon s1mple lenne a kulcs? Vagy Zeus irányítása? Esetleg electronic a főszereplő?

Szerintünk egyik sem, hanem a Na’Vi-nál uralkodó családias légkör és jó hangulat.

Ezek a srácok tényleg egy családot alkotnak, Zeus mint rangidős tökéletes úton terelgeti a fiatalokat. Ezt a legutóbbi versenyen is megmutatta, amikor megajándékozta a kicsit gyengélkedő flamie-t.

Az fiatal orosz játékos ugyanis ezúttal nem játszotta élete versenyét. Február óta nem volt ilyen gyenge versenye, amiért sok támadást is kapott a közösségi médián keresztül.

Zeus azonban fogta magát, és megvigasztalta a magába roskadt játékost. Nem csak egy lelkizős beszéddel, hanem tényleg megmutatta, hogy a gyenge eredmény ellenére büszke rá! Elment és megvette flamie álomóráját, egy eredeti Rolex-et!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Подарили @flamiecs подарок ? #rolex

Danyl Teslenko (@zeuscsgo) által megosztott bejegyzés,

Érdemes nézni az örömöt flamie arcán, amikor az 5-6000 eurós órát kibontja. A körülbelül 2 millió forintos óra lehet hogy túlzásnak tűnik Zeus-tól, de az eredmények azt mutatják, kifizetődő a fiatalokkal szembeni gondoskodása.

Ilyen egy igazi vezér, egy igazi kapitány! Sokan tanulhatnának tőle!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva