Counter Strike

VIDEÓ – Ritkán szívatják meg ilyen csúnyán a világelső Astralis-t


A koreai MVP PK-nak sikerült túljárni az eszükön. Hiába lett más a hangja, csak nyomozták a B-re rakott bombát a dánok.

A világ legjobbjának tartott csapatról a legutóbbi BLAST Pro során kiderült, hogy közel sem verhetetlenek. Hazai pályán még döntőbe sem jutottak. Most pedig azt is láthattuk, hogy bizony ők is emberből vannak, és néha hatalmasat hibáznak.

Ezt a B-kört ugyanis nagyon durván megetette velük a világranglistán Top30-on kívüli MVP PK.

Ráadásul azon a pályán, ahol fél éve nem vesztettek meccset, pedig 19-szer is játszottak rajta, ismerik mint a tenyerüket.

A koreaiak egy nagyjából tökéletes, ajtóból kirobbanós A rush-t csináltak. Dupreeh azonnal elhullott, esélye sem volt mit csinálni a gránátok ellen. Rakón Magisk csak 1 embert húzott el az MP5-össel, innentől kezdve a védőknek semmi infójuk nem volt. Igen ám, csak közben a bombát levitte egy támadó B-re, ott le is rakta, másik két társa pedig A lerakón maradt, és terelt. A dánok teljesen bekapták a horgot, mesterien foglalták vissza A rakót.

Teljesen értelmetlenül!

Mire ráeszméltek a turpisságra, már késő volt. Egy szinttel alattuk éppen robbanni készült a C4-es. Mindenki emberből van, ők is hibázhatnak. Bár valószínűbb, hogy csak egy jót nevettek rajta, hogy megszívatták őket, ugyanis 16:8-ra nyerték meg a meccset.

A győztesek ágán aztán a North elleni is Nuke-on játszottak, ott pedig már ők vertek át mindenkit egy elmebeteg körrel. Xyp9x meccspontnál hozott össze egy 1v5 Ninja Defuse-t:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva