Counter Strike

1000+ K/D különbség 2018-ban? S1mple átlépte a földi halandóság határaitA Na’Vi ugyan gyorsan kiesett az IEM-ről, de s1mple még így is összehozott egy brutális rekordot.

A BLAST Pro bajnoka négy nappal a koppenhágai győzelem után egyetlen mapot sem tudott nyerni Chicagóban. Előbb az eUnited, majd a BIG ellen is nullára kaptak ki, és búcsúztak az IEM versenyétől.

Egyetlen Na’Vi játékosnak van csupán oka egy picit is örülni az IEM után, ez pedig természetesen s1mple. Az ukrán csodagyerek ugyanis egy különleges rekord küszöbén állt az IEM előtt.

2018 eddigi 12 nagyversenyén (250 000 dollárnál nagyobb összdíjazású versenyek) +988-as K/D különbségnél aránynál járt. 1000 fölé még soha senki nem jutott ebben a kategóriában!

S1mple számára az első és legfontosabb 100%, hogy a csapat sikere volt, mellette viszont ha összejön ez is, az csak értékes kiegészítés. A Na’Vi azonban mint tudjuk leszerepelt, de nem s1mple miatt. Olyannyira nem, hogy még így is összejött neki a rekord!

S1mple 13. nagyversenyén +16-os K/D különbséget hozott, amivel az egész évet tekintve átlépte az 1000-es álomhatárt.

Gratulálunk a rekordhoz, reméljük kitart az év végéig s1mple remek formája.

Tavaly coldzera nyert +768-al, melyet 16 nagyverseny eredménye adott ki. Viszont a lejátszott mapok száma jelenleg pontosan megegyezik a két játékosnál:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva