PUBG

Egy kínai cheater osztag tisztítja meg a PUBG szervereit a csalóktól


Nem, ez nem egy párhuzamos univerzumban van, hanem csupán a kínai szervereken.

Elsőre egész biztosan furcsán hangzik, de egy kínai cheater csapat elszántan harcol más csalók ellen, ez elég jól jellemzi a kínai szerverek nagy problémáját úgy gondolom. A történetet egy játékos osztotta meg a közösséggel, amire természetesen mindenki felkapta a fejét.

A kép csupán illusztráció

“Mentem egy squadot a a kínai barátaimmal és a játék egy kínai szerverre dobott be, mivel a barátaim Kínában élnek. A csalás pedig még durvábban folyik a kínai szervereken, az NA és az EU szerverekhez képest.

Az eset Paradise Resortnál történt, ahol egy csaló megölt engem és a csapattársam, amikor elkezdtem nézni a még életben maradt csapattársam akkor azt láttam, hogy a csalók egymás ellen harcolnak, ugyanis két csapat is volt rajtunk kívül. Ekkor hirtelen megjelent egy csapat, tele 4 cheaterrel, akik egy földalatti csónakból kezdték el irtani a csalókat. Mindkét csapatot megölték két másodperc alatt.

A társamat viszont nem bántották, majd elmondták a mikrofonon keresztül, hogy ők a csalóvadászok, a lehető legfejlettebb hackkek segítségével őrzik a pályákat és megvédik a játékosokat más csalóktól. Majd elhagyták a helyszínt a föld alatti csónak segítségével. Mi a 3. helyen végeztünk végül, ez a csaló csapat pedig megölte magát, amikor már csak 11 játékos élt. Végignéztem számtalan alkalommal a visszajátszást, de nem akarom elárulni a neveiket. Ez egy jó meccs volt.”

A srác állítása szerint teljesen megváltozott a véleménye a csalókról, amit nem csodálunk, hiszen egy ilyen eset után, kinek ne változna meg a véleménye róluk? Hihetetlen, hogy valaki időt, pénzt és energiát szán arra, hogy megtisztítsa a PUBG szervereit a csalóktól, ha már a PUBG Corp. nem a legjobb ebben. Szinte biztos, hogy ezeket a játékosokat is felidegesítették a csalók, ha pedig tényleg olyan szörnyű a helyzet a kínai szervereken, mint ahogy fentebb olvashattuk, akkor elég hamar be tud telni a pohár. Feltehetőleg a csapat azt a népszerű csalást is használta, aminek segítségével láthatják, hogy kik csalnak a szerveren.

A kép csupán illusztráció

Szívesen megnéznénk a játékról készült felvételt, de érthető, hogy nem akarja kiadni a játékos, mivel így a csalóüldözőket is lebuktatná. Erről a csalásról korábban írtunk, ezt egy olyan “új” funkcióval látták el, hogy mutatja azt is, ha csal az ellenfelünk, remélhetőleg a PUBG Corp. is megveszi egyszer és kibannolnak mindenkit, akire bejelez a szoftver, legalábbis erről biztosan sok kínai játékos álmodozik.

Forrás

Ezt láttad már?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva