League of Legends

Annyira népszerű a K/DA klipje, hogy még az Akali skint is átrajzolják miatta


A rajongók hiányolták Akali sötétben ragyogó kabátját és neon rózsaszínű haját a játékból. Hát most megkapják!

K/DA első klipjének népszerűségéről már korábban is írtunk, szó szerint megrengette a világot. És nem csak a gamereket ragadta magával, napjaink slágereit is simán lenyomta.

24 óra alatt pont annyian nézték meg a klipet, mint anno a Despacitót.

A hype pedig tovább gyűrűzik, de a nagyobb népszerűség nagyobb felelősséggel is jár. A rajongók imádata ezúttal egy jogos észrevételt vetett fel, Akalival a főszerepben.

A képen Akali K/DA skinje látható a videó szerint. Fényesen ragyogó kabát, élén színek, neon rózsaszín hajzuhatag. Annyira menő az összhatás, hogy nem lehet levenni a szemünket a részletgazdag kidolgozásról.

Ez a kép pedig már Akali játékbeli skinje, mely elsőre is látszik, hogy sokkal szürkébb a videós változatnál.

A visszajelzések alapján a rajongók egyik kedvenc jelenete az Akali rap, melyben élesen megjelennek a neon színek, pont azok amik a játékból viszont kimaradtak.

Ennek hatására tehát kampány indult a játékosok oldaláról, a K/DA Akali skin átrajzolására.

A Riot pedig meghallgatta a kéréseket és a Patch 8.23-ban már az átrajzolt változattal játszhatunk. A neon színek akkor jelennek majd meg Akalin, ha aktiválja a Twilight Shroudot. Így fest majd az ingame kinézet az átrajzolás után:

Szép dolog hallgatni a közönség kéréseire, még ha ez egy nem várt UPDATE-tel is jár. GG WP Riot, jó látni, hogy törődnek a jó ötletekkel.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva