R6

R6 tippek: Maverick képes tönkretenni a falak megerősítését – Használd ezt a trükköt, ha nincs Thermite!


Érdekes videóba futottunk tegnap.

Elképesztően tanulságos trükköt töltöttek fel tegnap Redditre, melyről ha csak a tízezer feletti uptvote-ból és a kommentekből indulunk ki, akkor kijelenthetjük, hogy nem sokan ismerték.

Vannak bizonyos pontok adott pályákon, ahol kívülről tudunk behatolni az objektívre – ilyenek a garázsok (Chalet, House például) is.

Ez utóbbi pályán mutat meg a klipben szereplő Maverick és Tachanka egy olyan trükköt (utóbbi senkit ne tévesszen meg, nyilván bárkivel összehozható, részben a mém kedvéért van bent), ami képes lerombolni a falon lévő megerősítést.

When there’s no Thermite from Rainbow6

Nagyjából 2-2.5 canisterre van szükség Mavericknek ahhoz, hogy a Blowtorch segítségével felül és alul is vízszintesen lyukat vágjon, meggyengítve ezzel a falat.

Ezután szükségünk van persze valakire, aki amúgy is képes a sima falakon áttörni (Sledge, Ashe, Zofia, stb.) – vagy egy készséges Tachankára) – és mehet is a behatolás.

Nem veszélytelen a trükk (ha vannak potenciális helyek, ahol kironthatnak, akkor arra figyelni kell), de ha épp nincs Thermite (és nem akarunk túl sok üzemanyagot pazarolni Maverickkel), akkor jól jöhet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva