Counter Strike

Úgy tűnik nem ússza meg a CS:GO sem. Egyre több bizonyíték utal a Battle Royale mód érkezésére


A tesztelés alatt álló újítások között ismét felbukkant a Survival mód.

Ezúttal a spanyol Nors3 indította el a Battle Royale lavinát, a fejlesztés közben kiszivárgott infókra hivatkozva. Állítása szerint bizonyítéka is van a dologról, de nem szeretné kiadni a kezéből. Hadd dolgozzanak meg érte mások is, amire ő is sok időt áldozott.

Ez viszont így önmagában elég kevés, kapta is a támadásokat Twitteren a poszt miatt. Ezért 10 perccel később inkább a neveket kitakarva felfedte, mi is van a tarsolyában:

A fejlesztők a kép tanúsága szerint az mg_xl_enclave mapon pörgetik a játékot, mely jelenleg egy nem létező pálya a CS:GO-ban. Az újdonság ténye tehát nem is kérdés, de hogy jön ide a Battle Royale?

A június 19-ei UPDATE során bukkant fel a “ui_playsettings_official_survial” console parancs a játékban, melyet a játék alapból a “mg_xl_enclave” pályára állít mindenkinek.

Ha tehát az enclave map a Survival üzemmód pályája, és a fejlesztők már játszanak rajta, akkor ebből tényleg Battle Royale lesz hamarosan. Nors3 azért még hozzátette, a mostani motor nem lenne alkalmas egy 100 fős játékmódhoz, így a CS:GO Battle Royale vélhetően kisebb létszámmal fut majd.

A legfőbb kérdés persze még mindig az, mikor jön be a játékba?

Nors3 szerint a fejlesztők a következő Operation részeként hozzák majd be a játékba. Ha pedig így lesz, akkor elképzelhető, hogy csak ideiglenes játékmód lesz belőle. Ha viszont népszerű lesz és berobban, akkor a Wingmanhez hasonlóan, még mindig bekerülhet a játékba állandó elemként.

Ezt láttad már?

Hamarosan jöhet is a CS:GO Battle Royale? – Rengeteg bizonyíték utal erre!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva