Counter Strike

Két M4 egyszerre? Ötletnek nem rossz, de rengeteg buktatója is van


A két fegyver együttes jelenléte változatosabbá tehetné a CT oldalt, csak kérdés, megéri-e egyáltalán?

Az ötlet maga egyszerű. Ne kelljen csak az egyik M4-et kiválasztani, hadd lehessen azt venni meccs közben, amelyikre éppen szükségünk van.

Mielőtt azt gondolnánk “mekkora baromság”, vagy éppen elkezdenénk beleélni magunkat, nézzük át az ötlet előnyeit és hátrányait.

Beszéljünk kicsit a dologról, és csak utána döntse el mindenki, jó ötletnek tartja-e.

Előnyök:

  • Változatosabb lenne a CT oldal. Ha közeli szögekre készülünk, a nagyobb tár jobb választás lehet. Ha hosszabb lő távot fogunk tartani, a pontozásra alkalmasabb Silencert érdemes megvenni.
  • A terrorok sem tudják meccs közben kiismerni, milyen fegyverre számítsanak. Így nem lesznek pozik, amiket élből kizárhatnak, akár körönként is megváltozhat a védelem fókusza.
  • Könnyebb lenne egymásnak is dobni. Mindig olyan M4-et tudnánk egymásnak adni, amire éppen szüksége van.

Hátrányok:

  • A kétféle fegyver egyszerre (bár még mindig gyengébbek mint az AK) lehet, hogy felborítaná a mostanra egész jól beálló metát. Alapos tesztelést igényelne az ötlet, ahol esetlegesen a fegyverekhez is hozzá kellene nyúlnia a fejlesztőknek.
  • A jelenlegi UI-ban nincs olyan Buy menü rész, ahol 7 tárgy is előfordulna egyszerre. Bár nem tűnik túl nagy kihívásnak a dolog, lehet csak a gond lenne vele.
  • Egyszerre használhatóvá válnának mindkét fegyverhez a skinek. Ezt persze gondolhatnánk előnynek is, de mostanra olyan szépen lecsengett ez a skin kérdés, egyre kevesebb a láda és a gambling is, hogy kár lenne feleslegesen lökést adni neki. Ne értsétek félre, bírjuk a skineket, de ez a döntés megint csak a pénzéhes vonalat erősítené a szemünkben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva