Counter Strike

Tanuljunk a legjobbaktól – GuardiaN kielemezte nekünk saját 1v5 videóját


A fnatic ellen egyedül lehozott kör titkai, egyenesen a FaZe AWP-s legendájának szemszögéből.

GuardiaN az IEM Katowice döntőjében hozta le az 1v5 szitut a fnatic ellen. Na jó, de mégis hogyan? Mire figyelt, merre tartott és miért? Miért pont B-re ment? Most egy rövid videóban elmesélte, hogyan csinálta ő, és mire kell figyelni hasonló helyzetben:

“Alap B-kört csináltunk Overpass terror oldalon, vagyis én tartom monstert az AWP-vel. Egy valaki jön velem és terel B-re, aztán regroupolunk monster előtt és bemegyünk.”

Az alap B-kör azonban nem annyira sikerült, szép lassan mindenkit kiszedtek GuardiaN mellől, aki 2 fontos lövést is elhibázott az AWP-vel.

“Amikor 1vX szituációban maradok, két állandó szokásom van. Először is bemondom a többieknek, nyugi srácok megoldom! A másik, hogy végig magammal beszélgetek. Ez egyrészt megnyugtat, másrészt segít egy lépéssel az ellenfél előtt járni, segít végiggondolni a lehetőségeimet.”

“Szerencsés is voltam, mert kinéztek rám. Illetve amit dobtam vakító szépen visszapattant és minden Terror játékost elvakított, így ki tudtam szedni őket egyesével.”

“1v2-ben aztán a csapattársaim is besegítettek, infózták hogy jobb oldalon még biztosan lesz egy ember, így jó helyre tudtam végig tartani. Tudtam, hogy meglesz a kill, mert AWP-vel tisztán letartani túl erős ebben a játékban, végül tehát 1v1-ben maradtunk én és KRiMZ.”

“Elég időm lett volna átérni, el is indultam A-lerakó felé, de a felénél meggondoltam magam. Csak azért is B-re mentem, és amikor meghallottam építkezés felől egyből átrohantam A-ra. Leraktam a bombát, bebújtam Bankba és csak vártam. Egy gránáttal elárulta magát, hogy A-hosszúról jön, én meg elléptem magam, szóval tudtuk egymás poziját. De ahogy mondtam, AWP-vel letartani túl erős.”

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva