Counter Strike

Az új matricákat kivételesen még lekaparni is megéri, ott jön csak az igazi poén


A frissen bekerült, rangokat ábrázoló matricák alatt elrejtett képek várják a vállalkozó szellemű játékosokat.

Ahhoz, hogy egy matricát lekaparjunk, általában nyomós érv kell. Mást akarunk a helyére ragasztani, nem jön már be a matrica, vagy csak szimplán sticker nélkül akarjuk ismét látni kedvenc skinünket. Egy biztos, aki eddig kapart, az meg akart szabadulni a matricától!

Mostantól azonban már a felfedezés öröme miatt fogunk kaparni, az új ügyességi csoport matricákat legalábbis biztosan.

Az újonnan bekerült 9 matrica ugyanis egy alternatív matricát is rejt, ha lekapartuk az eredetit.

A skineket tervező daniDem maga mutatta be az egyik leglátványosabb átalakulást. A MGE ranghoz tartozó matrica kezdetben Két keresztbe tett AK-t és egy Terror maszkot ábrázol. Ha azonban lekaparjuk, akkor M4-eseket találunk alatta egy CT fejjel.

A csavar viszont az, hogy ezt nem mindegyik matrica tudja!

Vagyis bőven benne van, hogy potyára kaparunk le egy matricát, mert az alternatív változat nincs ott alatta. Ilyenkor pedig ugye bukjuk az eredeti stickert is. És hogy még tovább bonyolítsák a dolgok, még akkor sem garantált az öröm, ha találunk valamit az eredeti matrica alatt.

Az eredeti alatt ugyanis többféle alternatíva rejlik. A Silver matrica alatti változatokból kettőt is megmutattak a fejlesztők.

Összegezve tehát, ha elkezdjük lekaparni a matricát, először kiderül hogy egyáltalán van-e alatta valami. Aztán ha már teljesen lekapartuk, csak akkor derül ki, hogy melyik változatot találtuk meg. Úgyhogy akinek megtetszettek ezek az alternatív matricák, kaparásra fel!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva