Gaming

Varázslók ide! Elstartolt a jelentkezés az új Harry Potter játékra, itt az első videó is


Beindult a mozgolódás a mobilos Wizards Unite körül.

Hivatalosan a mai naptól látható a magyar mozikban a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei, így nem csoda, ha mostanában erősen be vannak zsongva a Harry Potter-rajongók. Nem meglepő, hogy a Warner is igyekszik ezt minél jobban meglovagolni:

megérkezett az első teaser videó a tavaly bejelentett Harry Potter: Wizards Unite-hoz.

Sajnos csak egy rövid élőszereplős szösszenetet kaptunk, a tényleges játékból egyelőre még nem láthatunk semmit. A cél inkább a figyelem felhívása – no meg persze a 2019-es megjelenést is megerősítették.

Fontos újdonság még a Wizards Unite kapcsán, hogy fellőtték a hivatalos weboldalt is az első infókkal. Ezek közül a legfontosabb, hogy az “Enlist Now!” gombra kattintva fel lehet iratkozni, így aki az elsők között szeretne értesülni az új hírekről, illetve a későbbi bétatesztelési lehetőségekről, az mindenképpen tegye ezt meg!

Mi lesz ez a játék?

A Harry Potter: Wizards Unite a Niantic legújabb fejlesztése – a Pokémon GO készítőiről beszélünk, vagyis ne legyenek kétségeitek, a mobilos célközönség ellenére egy igencsak ambiciózus projektről beszélhetünk.

A WB Games San Francisco és a Portkey Games közreműködésével készülő játék felépítése hasonló lesz, mint az említett Pokémon GO-é, vagyis itt is a valódi környezetben mászkálva fedezhetjük fel a játékban elrejtett dolgokat okostelefonunk segítségével.

A konkrét játékmenetről továbbra is erősen titkolóznak a fejlesztők, a háttértörténetről azonban annyi kiderült, hogy egy globális veszély, az úgynevezett Csapás (Calamity) körül forog majd minden, a feladatunk pedig – az összes többi játékossal közösen természetesen – az lesz, hogy megvédjük a varázsvilágot a lelepleződéstől. Türelmetlenül várjuk az első igazi konkrétumokat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva