Fifa

Hivatalos: visszajárnak a kártyák a félbemaradt Prime Icons SBC-ért

Drag - Csető Zsolt - 5 éve Címkék: FUT,

Az EA Sports kiadta a hivatalos közleményt.

Úgy tűnik, hogy ez a hét leginkább a bakikról szólt az EA Sports-nál, a hét közben ugyanis több Squad Building Challenge-et is inaktiválniuk kellett – nem is beszélve arról, hogy a Marquee Matchups-ba is hiba csúszott, miután sikerült összekeverniük Szlovéniát és Szlovákiát.

Csütörtökön érkezett meg a harmadik adag Prime Icon kártya a FIFA 19-be, a kapcsolódó Squad Building Challenge-et azonban alig pár óra után eltávolították. A dolog hátterében az állt, hogy az EA Sports egy kicsit elmérte a követelményeket, ami miatt túlságosan is olcsónak bizonyult a kihívás, így nem csoda, hogy mindenki elkezdte újból és újból kipörgetni az SBC-t. Pár óra után azonban letiltották ennek a lehetőségét.

A harmadik Prime Icons szett egyébként Zanetti, Giggs, Hagi, Vieri és Zola ötösét tartalmazta jutalomként.

Másfél napnyi várakozás után végre fény derült arra, hogy mi lesz azokkal, akiknek éppen félbemaradt a Prime Icons SBC, amikor inaktiválták azt.

“Azok a játékosok, akik csak részlegesen teljesítették a Prime Icons SBC 3-at, amikor el lett távolítva, azok minden becserélt játékost visszakapnak. Ez a folyamat pár órát igénybe vehet, ezért kérjük mindenki legyen türelemmel.”

Hogy maga az SBC mikor lesz újból elérhető, azt egyelőre még nem árulta el az EA Sports.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva