Fortnite

A közösség döntött – Kevésbé szórakoztató jelenleg a Fortnite, mint korábban


Egyáltalán nem elégedettek a játékosok a játék jelenlegi formájával.

Lehetséges, hogy a nagy Fortnite lufi kidurranása előtti időt éljük? Egyre sűrűbben borul ki a közösség az Epic-re a bővítései miatt, a játék a folyamatos frissítések miatt hemzseg a bugoktól, s már a teljesítmény sem olyan meggyőző, mint a kezdetekben, holott anno éppen ez volt az egyik legnagyobb versenytény a PUBG-vel szemben. A baj talán még csak nem is ez, hanem az, hogy mostanában már azok a híresebb alakok is kezdenek eltávolodni a játéktól, akik gyakorlatilag a Fortnite-nak köszönhetik a karrierüket.

Félreértés ne essék, hatalmas még most is a játékosbázisa a játéknak, ám amellett nem lehet elmenni szó nélkül, hogy a meglévő felhasználók már nem érzik annyira szórakoztatónak az Epic Games lövöldéjét, mint korábban. Ezt legutóbb éppen a TSM egyik szerződtetett játékosa, Daequan kutatta ki egy Twitter szavazás keretein belül.

 

A 84%-os elégedetlenség remélhetőleg felnyitja majd a fejlesztők szemét és cselekvésre sarkallja majd őket. A probléma az, hogy az elmúlt hónapokban kialakított egy rendszert a kiadó, amivel saját magát szorította sarokba. A folyamatosan újításkényszer rányomta a pecsétjét a játékra, tele lett hibával, valamint sokkal könnyebbé vált, így már az sem feltétlenül motiválja a játékosokat, hogy fejlődjenek, szinte mindent készen kézhez kapnak.

Egy biztos, az Epic Games hallgatni fog a játékosbázisára, ez történt nemrég a Glider Re-Deployment eltörlésekor, valamint a Mounted Turret nerfek kapcsán is. Remélhetőleg kiötlenek valamit most is, hogy visszaszerezzék a Fortnite “régi” hírnevét.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva