Fortnite

Winter is coming! A térkép mellett már látszódik a hóvihar, egyre közelebb a téli Season 7 tematika!


Három hét sincs már hátra a következő szezonig, hóvihar közeledik Flush Factory felől.

A Fortnite következő szezonja már a nyakunkon, december elején érkezik a Season 7, és vele együtt egy új tematika a Fortnite világába. Az elmúlt szezonok során kaptunk már sivatagos pályarészt, lebegő szigetet, és zombikat is, a Season 7-től viszont mindenki egyértelműen téli tematikát vár.

Havas pályát, karácsonyfákat és téli hangulatot legalább a sziget egy részén!

Nagyon úgy tűnik, hamarosan meg is kapjuk azt a telet. És már az is látszik, honnan fog érkezni.

A fenti képen egy Flush Factory felől a sziget felé közeledő hóvihar látható. Egyelőre még csak tisztes távolban várakozik, hogy egy jó sztorival a fejlesztők közelebb hozzák a szigethez.

Flush Factory nem igazán népszerű landolási célpont a játékosok körében. Simán elképzelhető, hogy az Epic egy kis téli hangulattal próbálja majd oda terelni az embereket. Ugyanez történt Moisty Mire esetében, ami szintén elhagyatott volt, be is került a helyére Paradise Palms.

Flush Factory helyére pedig úgy néz ki valami téli helyszínt szánhat az Epic.

Ez persze csak találgatás, de a téli szezonra utaló nyomok már eddig is elleptek minket. A Season 6 kihívásaival kiváltható A.I.M. skin lábai is kezei egyaránt fagyottak, sokak szerint ez a tél előszele:

December elején minden kiderül, de az Epic-et ismerve az utalások és a sztorival kapcsolatos fejlemények már jóval előbb, akár már a héten beindulhatnak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva