Fifa

Ott van! Magyar válogatott játékos a FIFA 19 hét csapatában


Az EA Sports közzétette a 10. hét legjobbjait.

Ezen a héten a szokásosnál is nagyobb izgalommal vártuk a Team of the Week kihirdetését, hiszen Willi Orbán személyében egy magyar válogatott játékosnak is komoly esélye volt arra, hogy ott legyen a hét csapatában – rengeteg előrejelzésben ott szerepelt a Leipzig csapatkapitánya. Nos, örömmel jelenthetjük be, hogy a magyar bravúr összejött:

Orbán bekerült a Team of the Week 10-be!

Nézzük a többieket – különös tekintettel a nagy nevekre. Harry Kane egy nagyon fontos meccsen nyújtott kiváló teljesítményt a napokban, ennek jutalma pedig egy 90-es kártya lett, de bizonyára Mahrez 87-es In Formjára is sokan fenik majd a fogukat. Rajtuk kívül bekerült még a csapatba többek között Salah, Sané és Pjanic is – sztárokban most nincs hiány, de nem kérdés, hogy mi kinek örülünk a legjobban.

Az új In Form kártyák szokás szerint szerda este 7 órától lesznek bonthatóak, így akinek valamelyik fenti játékosra fáj a foga, az ekkortól próbálkozhat a megszerzésükkel egy héten keresztül.

Alternatívaként pedig az idei évtől ott van természetesen a Weekend League is, hiszen akik legalább Silver 3 szintig jutnak a hétvégi ligában, azok választhatnak a teljesítményüktől függően egy vagy több játékost.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva