Fortnite

Öngólt rúgott az Epic Games – Haszontalan automatákra bukkantak az új kupában


Ez nem igazán jött össze. Szerencsére kevésbé idegesítő ez a probléma, mint az, amit a dinamitok okoztak tegnap.

Folyamatosan fejlődik a Forntite kompetitív vonala, egyértelműen látszik, hogy az Epic Games szívügyének érzi a Battle Royale “esportosítását”. Ennek apropójából nemrégiben megérkeztek a kliensekben az Eventek, amik gyakorlatilag kisebb közösségi kupák, a normálistól eltérő szabályrendszerrel.

A v6.30-as tartalomfrissítéssel megérkezett a Scavager Pop-Up Cup névre keresztelt duóknak szánt verseny is, ami lényegében egy taktikus játékstílusra sarkalló formulával fűszerezi a Fortnite játékmenetét. A vállalkozószellemű duók ezen a kupán sokkal több nyersanyagot tudnak szerezni farmolás közben, ám meg van határozva, hogy kategóriánként csak 300 nyersanyagot tarthatnak maguknál a játékosok. Így tehát szignifikánsan kevesebb nyersanyagot használhatnak egy menet alatt, hiszen a normál módban kategóriánként 999 a limit, itt összesen csak 900 lehet, ám ahhoz ki kell maxolni mind a három kategóriát.

 

375 wood for a p90 in scavenger popup cup ? from r/FortNiteBR

A probléma nem is itt van, ebből a szempontból kiválóan működik a kupa, a gond igazából az automatákkal van. Már hónapok óta megtalálhatók a játékban a gépezetek, melyek bizonyos ritkaságú fegyvereket, vagy tárgyakat ajánlanak a játékosoknak, nyersanyagok fejében. Egy nemrégiben eszközölt frissítésnek köszönhetően egy Legendary automata 375 nyersanyagért köp ki tárgyat a játékosoknak. Ám nem összesen, hanem kategóriánként kell 375-öt tejelni egy fegyverért, azt pedig az új Scavager Pop-Up Cup 300-as megkötése miatt fizikailag képtelenség meglépni jelenleg.

Abban nem is reménykedünk, hogy az Epic Games csak emiatt a kupa miatt megváltoztassa a módban az automatákban található tárgyak árát, valószínűleg egyszerűbb lesz kivenni a Legendary Vending Machine-t a Scavager Pop-Up Cupból, vagy csak simán ignorálni a gépeket. Egy biztos, jelenleg csak akkor vagyunk képesek Legendary tárgyakhoz jutni, ha Fortuna asszonyság mellettünk áll, a magunk szerencséjét nem tudjuk megcsinálni, ugyanis ilyen téren meg van kötve a kezünk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva