PUBG

A PUBG Corp. végre reagált a játékot sújtó ingyenes radar hack problémájára


Úgy néz ki, végre történhet előrelépés az ügyben.

Egy hónapja írtunk arról a problémáról, ami a játékot a kezdetek óta sújtja. Ezúttal nem külfönéle változatos bugokra gondoltunk, hanem arról a cheatről, aminek segítségével lebukás nélkül csalhat bárki, ráadásul ingyen. Elég sokan kételkedtetek ebben a hazai közösségen belül is, pedig a probléma nem csupán PC-n, hanem a konzolos verziókon is ugyan úgy fennáll.

Cheating in PUBG XBOX PSA from PUBGXboxOne

A problémára ezúttal is egy reddit felhasználó hívta fel a figyelmet, aki ezúttal egy videót is mellékelt a csalásról. A fentebbi felvételen jól látszik, hogy mennyire megkönnyíti a csalók életét ez a kis segítség, hiszen pontosan minden játékosról azonnali információjuk van, ha pedig nem használnak különféle wh/aim hackeket, akkor szinte lehetetlen játék közben megmondani valakiről, hogy csalna.

A PC-s verzióval ellentétben akkora visszhangot kapott az ügy az Xboxosok körében, hogy végre a PUBG Corp. közösségi menedzsere is megszólalt:

“Hello, kivizsgáljuk ezt az ügyet és fel fogunk lépni a csalások illetve a hackek ellen.”

Reméljük természetesen, hogy a PUBG Corp. betartja az ígéretét és nem csupán üres szavak a fentiek. Egy esport játékban egy ilyen kiskapu borzasztó nagy előnyt jelent és a játék egész esport jellege is odaveszik, főleg úgy, hogy a lebukás veszélye nélkül használhatja bárki.

A cheat működéséről a korábbi cikkünkben írtunk:

Esport ready? – Még a mai napig csalhat bárki lebukás nélkül a fejlesztők lustasága miatt

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva