Fortnite

Jöhet a Disney x Fortnite?! – Hatalmasat spoilerezett a Risky-ben található mozivászon


Ugyan a Marvel is Disney tulajdon, ám úgy tűnik ezúttal közvetlenül a Disney szervezkedik az Epic-kel.

Nagyon úgy tűnik, hogy a nagyobb szervezetek kezdik beismerni, hogy hatalmas reklámértéke van a Fortnite-nak. Első nekifutásra az idei Avangers film premierje kapcsán jelent meg a semmiből egy LTM, ami a Marvel x Fortnite kollaborációból született meg. Azóta már a világ egyik legnagyobb sportszervezete, az NFL is felszállt a Fortnite-vonatra, néhány hete ugyanis egy teljes skinkollekciót adtak ki, hivatalos csapatmezekkel.

Néhány órája pedig Risky Reels-ben észleltek a játékosok valami igazán szokatlant!

 

Wreck It RALPH – Coming to Fortnite! from r/FortNiteBR

Így van, hamarosan érkezik a Wreck It RALPH 2, a Disney nagy sikerű, videojátékokról szóló animációs filmjének folytatása. Ennek apropójából pedig úgy tűnik, hogy az Epic Games és a Disney megegyeztek valamiben, ha másban nem egy kisebb reklámban, ugyanis Risky-ben bármikor felbukkanhat Ralph, az animációs film főszereplője és integethet az arra járóknak. Azt sajnos még nem tudni, hogy egyéb további Disney tartalmak érkeznek-e a játékba. Még erről a kisebb cameoról sem érkezett hivatalos bejelentés.

 

Wreck-it-Ralph appears at the cinema at Risky Reels! from r/FortNiteBR

Sokan úgy gondolják, hogy mindennek a lefolyása egy “oda-vissza reklám” lesz, mi a játékosok jelenleg egy integető Ralph-ot látunk, ám lehetséges, hogy lesz egy jelenet a filmben, ahol a főszereplő integet egy képernyőnek, amin éppen Risky Reels fog látszódni.

Jó látni, hogy egyre többeket érdekel a Fortnite és egyre sűrűbbek az ilyen izgalmas kollaborációk. Kíváncsian várjuk hova fut ki a Disney x Fortnite kapcsolat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva