Gaming

Napok óta akadozik és nézhetetlen a Twitch? Tudunk rá egy megoldást!


Nem kell lemondanod a streamek nézéséről., főleg ha nem is nálad van a hiba.

Pár napja szinte az összes közösségi oldalon és alkalmazásban rengeteg Twitch-re panaszkodó emberrel találkoztam. A legtöbb leírás alapján délutántól késő estig szinte teljesen használhatatlanná válik a streamer weboldal. Sok felhasználónak még a 160p felbontás is gondot okoz.

Sajnos/szerencsére nem volt annyira ismeretlen számomra a szituáció, pár hétig nálam előfordult ez a hibajelenség. Akkor a sávszélesség problémákkal küzdő frankfurti Twitch központ volt az ok, most úgy tűnik a bécsi rendetlenkedik:

Egy egyszerű megoldással azonban könnyen segíthetünk ezen a problémán. Több ismerősömnek is bevált az általam javasolt program/”módszer”, azóta is gond nélkül néznek akár 1080p60 streameket.

VPN-re fel!

Képtalálat a következőre: „purevpn”

A megoldást egy egyszerű VPN add-on telepítése jelentette számomra. Ha régebben használtál más VPN programot vagy esetleg most is van létező előfizetésed, akkor természetesen maradhatsz annál. Nekem a PureVPN Chrome add-onjára esett a választásom.

Ha esetleg nagyon féltenéd az adataidat, akkor érdemes egy külön böngészőt erre a célra használni. Használata nagyon egyszerű, nézzük is a lépéseket:

  • Töltsük le a PureVPN Chrome kiegészítőjét: Katt!
  • Ezután haladjunk szépen végig a regisztrációs folyamaton:
Kattintsunk a “Get 7 days free trial” gombra.
Írjuk be az email címünket
Az emailünkre érkezik egy három számból álló kód, írjuk be, majd kattintsunk a “submit” gombra.
Emailben megkapjuk a bejelentkezéshez szükséges adatokat, kattintsuk a “Login” gombra, majd jelentkezzünk be ezekkel az adatokkal.
Ezután nincs más dolgunk mint a “Connect” gombra kattintani és élvezni az akadásmentes streamet.

A gamer.hu stábjából többen is elégedetten használjuk, ha épp szükség van rá.

“VPN nélkül 10 másodpercig állnak, 2 másodpercig mennek a streamek, felbontástól függetlenül. VPN segítségével viszont az 1080@60fps is tökéletes!

dokiúR

Persze az is előfordulhat, hogy pár embernek ez sem fog segíteni, náluk valószínűleg már nem a Twitch lesz a fő hibaforrás. Kellemes stream nézést kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva