PUBG

Láthatatlan ellenfelek? – A PUBG Corp. újabb zavaró hiba után nyomoz


A fejlesztők remélhetőleg megoldják ezt a problémát is hamarosan.

Tegnap egy újabb hibára hívták fel a közösség figyelmét, amivel biztosan találkoztatok már páran. Egy FIXPUBGKAPPA nevű játékos akadt ki, ami már önmagában is ironikus, ráadásul most a fejlesztők az ő esetét tanulmányozzák, legalábbis a közösségi menedzser, Hawkinz szerint.

A videóban a felső részen a játékos szemszögét, az alsóból pedig a visszajátszást láthatjátok. A hiba nyilvánvaló: míg a játék közben egyáltalán nem lehet látni a FIXPUBGKAPPA-t lelövő játékost, addig a visszajátszásban minden tökéletesen látszik. Az eset ismét megbotránkoztatott mindenkit, hiszen az ehhez hasonló hibákat elvileg már rég orvosolták. A poszt alatt feltűnő Hawkinz pedig kérte, hogy ha van még hasonló klip, akkor azt mindenképp jelezzék, úgy remélhetőleg könnyebb lesz kivizsgálni a hiba forrását. Jött is pár videó:

Majd nem sokkal később kiderült, hogy már fél évvel ezelőtt is tapasztaltak hasonló hibát, csak akkor nem kapott ekkora nyilvánosságot a probléma.

Több eset is megtalálható itt, aki esetleg szeretné felidegesíteni magát.  Nagyon reméljük, hogy ennyi bizonyíték már elegendő lesz a fejlesztőcsapat számára, ugyanis egy meglehetősen komoly hibáról beszélünk, ami a játékmenetet nagyban befolyásolja. El sem akarjuk képzelni, hogy mi lesz akkor, ha egy ilyen hiba miatt bukja egy profi esport csapat a meccset.

Borítókép: Monk – A flúgos nyomozó

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva