Fortnite

Megérkezett! – Elérhető a Fortnite első közösségi Outfitje az Item Shopban


Ez igen, le a kalappal Epic Games!

Nem egyszer szajkóztuk már, hogy az Epic Games példamutatóan áll a közösségéhez, még akkor is, ha mostanában a frissítések és a bővítések nem úgy sülnek el, ahogy elsőre szeretnék. Ám, ha valamivel nincsenek kiegyezve a játékosok, akkor azonnal jön a hotfix, vagy a következő frissítésben egy kis finomhangolás. Így került ki a Glider Re-Deployment is nemrég, de a mai napnak még nagyobb üzenete van…

Az új skinnek lakása is van a játékban – FortniteIntel

Néhány hónapja egy kisfiú Outfit ötlete bejárta az internetet, a legnagyobb közösségi fórumok kezdték újra és újragondolni az alap koncepciót, valamint petíció is indult, hogy valósítsa meg az Epic Games a 8 éves Connor álmát.

A 8 éves Connor és eredeti tervei – Reddit

Ezt a lufit addig fújta a Fortnite közösség, hogy az Epic nem tehetett mást, elkezdte megtervezni, majd pedig lefejleszteni az Outfitet. Sőt, egy egész tematikus csomagot készítettek köré, érkezett ugyanis témába illő Glider, sőt Harvesting Tool is.

 

Igazán akkor vált biztossá a helyzet, amikor tegnap éjjel megjelent egy hivatalos tweet a Fortnite Twitter oldalon, miszerint hamarosan érkezik valami, aminek köze van a csirkékhez. Ez nem lehetett más, mint a kisfiú Chicken Trooper modellje.

 

Végül frissült az Item Shop ciklus és megérkezett hivatalosan is a Fowl Play Gear, ami örökre a Fortnite részévé tette egy kisfiú álmát. Igazán jópofa csomagot dobott össze a kiadó, érdemes támogatni a kezdeményezést, hátha nem ez lesz az első és utolsó közösségi Item Shop tárgy!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva