PUBG

A PUBG Corp. felkészült Vikendi érkezésére: A menüben ott van már minden!


Szinte biztosra vehetjük az éjszakai módot.

A PUBG Corp. még mindig nem közölt hivatalos dátumot a negyedik pálya kiadásával kapcsolatban. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a háttérben már ne készülnének fel az érkezésére. Sőt, kis túlzással már csak arra kell várnunk, hogy megérkezzen maga a térképfájl, a körítés már régen készen van.

Élőben nézheted, ahogy összeáll a PUBG havas pályája

A játék főmenüjének nagy része egy erősen HTML-re és JavaScriptre épülő weboldal. Ha ismerjük a játék menüjének webcímét, könnyedén megtekinthetjük ezeknek a fájloknak a tartalmát és rengeteg érdekességet találhatunk.

Vikendi már a mapválasztóban

Bizony-bizony, a térképválasztó menüpontban is helyet kapott már a negyedik pálya, csak egyelőre el van rejtve a kíváncsi szemek elől. A map ikonja a következő jelenleg, de ez még a teljes kiadásig változhat:

Vikendi pass

Nem meglepő módon a Survivor Pass: Vikendi  is említésre kerül a  menüben. A (Placeholder) verzió feltehetőleg azon PlayStation 4 felhasználók raktárába lesz megtalálható, akik a drágább/előrendelői csomagok közül vették valamelyiket, hiszen azokhoz jár ingyen a Pass.

Négyféle időjárással érkezik az új pálya

A custom meccsekkel foglalkozó menürészben azt is megtudhatjuk, milyen időjárástípusokat választhatunk majd ki a negyedik pályához:

  • “Tiszta”
  • “Szélvihar”
  • “Éjszaka”
  • “Hó,havazás”

Így biztosra vehetjük, hogy a leakeknek megfelelően valóban érkezik majd az éjszakai mód is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva