Counter Strike

Kispadra kerül Ex6TenZ és SmithZz, két ismeretlen név jön helyettük


Kicsoda és kicsoda? Kt új tag is érkezett a G2-ba.

Friss a hír, hogy az erősen hanyatlófélben levő G2 kispadra ültette Ex6TenZ és SmithZz párosát. Helyettük a korábban 3DMAX-ban játszó JaCkz és Lucky érkeznek.

És ők kicsodák?

Nemzetközi szinten nem nagyon hallottuk még a nevüket, korábban francia mezőnyben ismert együttes játékosai voltak. JaCkz-nek 381, míg Lucky-nak 249 játszott HLTV-s mapja van. Példának okáért gabessonnak 413, míg kolornak 374.

Úgy néz ki a nagy terv, shox júniusi lineupja eddig bírta. Francia scene-hez mérten egészen hosszú időt élt meg az a felállás, de az utóbbi időben nagyon nem ment nekik a játék. A Major alatt is visszaestek a Challenger szakaszba, az ESL One New Yorkon, illetve a cs_summit 3-mon sem értek el jó helyezést, ez eredményezheti a vérfrissítést.

Az új duó a 3DMAX-al még a FACEIT EU Minorra le tudtak jutni, illetve szereztek egy spotot a következő ESL Pro League-be.

JaCkz már 26 éves, a francia scene ismert, és megbecsült tagja. Lucky-nak sokan nagy jövőt jósolnak, 20 éves csupán, AWP-vel és rifle-el is megállja a helyét. Személy szerint tőle várnám a csodát, egyéni teljesítmény szintjén. Hogy a csapatra milyen hatással lesz a mostani csere, azt a DreamHack Winter-en meglátjuk! A lineup tehát:

France Richard “shox” Papillon
France Kenny “kennyS” Schrub
France Alexandre “bodyy” Pianaro
France Lucas “Lucky” Chastang
France Audric “JaCkz” Jug

France Damien “maLeK” Marcel (Coach)
France Edouard “SmithZz” Dubourdeaux (kispad)
Belgium Kévin “Ex6TenZ” Droolans (kispad)

Borítókép: G2 twitter

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva