Counter Strike

Keményen odavertek az Öregfiúk, még a végén Majorra jutnak az inaktív legendák


Az amerikai Minor zárt kvalijába jutott az Old Guys Club formáció, ahol visszavonult ex-profik építettek maguknak egy csapatot.

2015 májusára állt össze a Cloud9 egyik legemlékezetesebb kezdője. Skadoodle, n0thing, shroud, seangares és fREAKAZOID ötöse ESL Pro League, ESWC, FACEIT és IBP Cup döntőkig menetelt, első fél évükben rögtön 235 000 dollár lövöldöztek össze a versenyeken.

2018 novemberében, 3 és fél évvel később a lineup negy része ismét összeállt, Öregfiúk módjára elindultak a fiatal titánok között.

Seangares és n0thing már csak elemzőként kötődnek a CS:GO-hoz, Skadoodle és shroud inkább CoD-ot streamelnek. Ötödiknek SileNt szállt be melléjük, próba szerencse módon elindultak az utolsó amerikai Minor kvalifikáción. A dolog aztán olyan jól ment nekik, hogy simán bejutottak a Minor kvali zárt szakaszába, a legjobb 16 csapat közé.

A nagy nevekből álló lista szereplői közül végül csak 6 együttes juthat ki az Amerikai Minorra, itt már az Old Guys Club visszavonult tagjainak is fel kell majd kötni a hálóköntöst.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva