Fortnite

A PC mindig kimarad? Ezúttal nem! – GeForce exkluzív csomagot jelentett be az Epic Games


Eddig tartott a csend, az Epic Games elhozta nekünk az első PC exkluzív skin-csomagot.

Történelminek nem neveznénk ezt a pillanatot, ugyanis az Epic Games a játék bejelentése óta nagy figyelmet fektet a közösségi visszajelzésekre, s úgy tűnik ezúttal is ez történt, na meg valószínűleg sikerült a kiadónak egy igazán kedvező szerződést kötnie. Érkezett már a játéka Twitch Prime exkluzív, Nintendo exkluzív, vagy Play Station exkluzív csomag is, ám igazán PC-s csomag még sosem. Ezt többször is szóvá tette a PC közösség, az Epic Games pedig 2018 végén bejelentette, lesz olyan csomag, amit csak és kizáróan PC játékosok szerezhetnek meg maguknak.

GeForce Bundle – Epic Games

Nemrégiben került elő újból a Reflex Outfit és a hozzá tartozó Counterattack Set, ám akkor még nem lehetett tudni, hogy milyen formában érkezik majd a játékba a skin csomag. Sokan úgy gondolták ez lesz az új Twitch Prime ajánlat, vagy csak simán az új Bundle rendszer egyik népszerűsítő ajánlata, de a legfrissebb hírek szerint ezeket találgatásokat ki is vághatjuk az ablakon.

A Counterattack Set ugyanis GeForce exkluzív csomag lesz, azok fogják megkapni a játékba, akik a kijelölt videokártyák egyikéből vásárolnak maguknak egyet.

A következő videokártyákhoz fog járni a Counterattack csomag:

  • GTX 1070Ti
  • GTX 1070
  • GTX 1060

A kijelölt GeForce kártyákhoz tehát négy exkluzív kozmetikai tárgyat, valamint 2000 V-Bucks-ot fog adni az Epic Games. Ahhoz képest, hogy ajándék csomagról van szó, elég rendesen megpakolta az Epic, de talán érthető is, elvégre nem két fillér egy GTX kártya.

Gigabyte.com

Eleinte nem tűnt teljesen valóságosnak a hirdetés, ám a Gigabyte oldalán már megtalálható a csomagot reklámozó hivatalos üzenet. Az ajánlat a készlet erejéig, vagy 2018. november 29-től 2019. január 29-ig tart.

Hogy miért éppen a középkategóriás kártyákhoz jár az ajánlat? Nos, nagy valószínűséggel a készletkisöprést igyekeznek megdobni az Epic-kel kötött kollaborációval.

Ha a csomag bármilyen formában változik, frissítjük cikkünket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva