Counter Strike

Egyre kevesebb a brazil a MIBR-ben, fer helyére swag ugrik ötödiknek


A brazil játékosra műtét miatti kihagyás vár, a megüresedett helyre újabb USA játékos érkezik.

A Made in Brazil csapata FalleN, coldzera, fer és boltz révén négy brazil játékossal indult. Őket egészítette ki Stewie, egyedüli USA játékosként. Azóta boltz szerződését felbontották, fer pedig egészségügyi okokból nem játszik egy ideig, így csak két brazil maradt a csapatnál.

Előbbi helyére tarik érkezett állandó jelleggel, fert pedig a bundázás miatt eltiltott swag váltja.

Az IBP bundabotrány 2015 januárjában rázta meg a közösséget, 7 játékost tiltottak el a versenyektől. A szervezők aztán 2017-ben szép lassan elkezdték feloldani ezeket a bannokat, az ESL, az ESEA és a DreamHack minden versenyén pályára léphetnek az eltiltott bundázók.

A legnagyobb probléma csak az, hogy a Valve nem kegyelmez és a Major versenyekre továbbra sem tehetik be a lábukat. Így a csapatok nem szívesen igazolják le a korábbi bundázókat, hiszen a versenyek versenyének számító Majorra úgysem mehetnek.

Maradnak tehát a kisebb tornák, például a BLAST Pro Lisszabon.

Az MIBR csapata erre a versenyre hívta most meg swaget a műtét miatt kidőlő fer helyére.

A fiatal amerikai játékos nem győzött hálálkodni a meghívás után, hogy rá gondoltak beugróként.

“Hatalmas lehetőség ez nekem, alig várom, hogy ilyen legendák mellett játszhassak. Végre egy kicsit bepótolhatok a színpadon abból, amiből kimaradtam idáig. Rendkívül izgatott vagyok, és mindent megteszek hogy győzelmeket szállítsunk a MIBR szurkolóknak.”

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva