Akciók

Akciófigyelő: Ingyenes a Company of Heroes 2 Steames verziója!


Jól kezdődik a december is!

Hihetetlen, hogy mennyire repül az idő, hiszen most ünnepli az 5. éves évfordulóját a Company of Heroes 2, ahol a keleti frontra utazva a szovjet csapatokat kell győzelemre vezetnünk. Egy rendkívül szórakoztató és méltán népszerű RTS-ről beszélünk, ami nem mellékesen 20 euróba kerül alapból, szóval a fiókunk értékét is növeli.

A DLC-k is akciósak!

A PCGuru a következőt írta a játékról:

“A Company of Heroes 2 nem tökéletes, mégis a lehető legjobb választás azoknak, akik szeretnének egy olyan stratégiai játékkal játszani, amiben nincsenek nyálkás rovarok és érdekes fénylények. Egy történelmileg hű, hihetetlenül látványos RTS-sel van dolgunk, ami forradalmi újdonságokat nem hoz magával, de változatos játékmenetével mégis azonnal magába szippantja a játékost. Nekünk ugyan rettentő mód hiányzott a játékból a német kampány, és az átvezető videókat is csak kínkeservesen tudtuk végignézni, de ez legyen a mi bajunk. Minden más tekintetben a CoH 2 maga a tökély, aminek minden PC-s gyűjteményében ott a helye.”

A játékot itt találjátok

Az akció december 10-éig, azaz hétfőig él, szóval nem árt sietni! Ez idő alatt pedig a DLC-ket is akciósan lehet beszerezni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva