Fifa

Tovább gyengül a First Time Finesse Shot az új FIFA 19 frissítéssel, az Elastico is változik


PC-n már elérhető a legújabb patch a játékhoz.

Csütörtökön befutott a legújabb frissítés a FIFA 19-hez, amely első körben szokás szerint PC-n elérhető, a konzolos verziókhoz pedig várhatóan egy hét múlva érkezik majd. Csapjunk is bele: lássuk, mi minden változott a patch megjelenésével!

Ismét módosult a lövéspontosság

Egy hónappal ezelőtt az EA Sports már változtatott a First Time Finesse Shot hatékonyságán, akkor a hát mögül érkező passzok utáni lövéseken gyengítettek. Most újabb hasonló módosítást eszközöltek, ezúttal azonban a 90, illetve 270 fokos lövéseken érezhető a leginkább a módosítás, vagyis akkor, amikor a lövésirányhoz képest éppen balról vagy jobbról érkezik a passz a kapáslövés előtt.

Hogy mennyit gyengültek ezek a lövések, azt az alábbi képek hivatottak szemléletni. A kék csíkok jelölik azokat a lövéseket, amik kapura mentek, a pirosak pedig azok, amik elkerülték azt.

86.25 fokból érkező First Time Finesse Shot pontossága 100 próbálkozásból (játékos: Eden Hazard) – a patch előtt (fent) és a patch után (lent)

Elastico

Az egyik Skill Move, az Elastico is változott valamelyest, a játékosok ugyanis arról panaszkodtak, hogy túlságosan messzire pattan a labda a cselt követően. A fejlesztők most növeltek a mozdulat hatékonyságán, könnyebb lesz megtartani utána a labdát – egy videóval is szemléltették mindezt nekünk.

Elastico egy 5 csillagos játékossal – a patch előtt (balra) és a patch után (jobbra)

Vizuális változások

Szokás szerint néhány esztétikai jellegű módosítást is elvégzett az EA Sports – ezúttal inkább apróságokról van szó csupán.

  • Bekerült a játékba 5 új cipő
  • Frissítették 26 játékos 2D portréját
  • Eltávolították 25 játékos 2D portréját
  • Módosítottak néhány csapat szerelésén, emblémáján és címerén

Az új patch a PC verzióhoz tehát már most elérhető, a konzolosok számára pedig jövő héttől lépnek érvénybe a változások.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva