Fortnite

Itt az új meta! Megtalálták a legjobb fegyvert az új repülők ellen


Az X-4 Stormwing elsőre ugyan erősnek tűnhet, de természetesen ennek is létezik gyenge pontja.

A Fortnite égboltját az új Season megjelenése óta ellepték a repülők. Az X-4 Stormwing rengeteg helyen megtalálható a pályán, többen már kapásból csak ezekre a helyekre ugranak. Ha ugyanis megkaparintunk egy ilyet, nem kell félni, ha rossz a lootunk. Ugyanis a repcsik beépített fegyverekkel is bírnak. Továbbá nem kell félni a körtől sem, a repülővel villámgyorsan haladhatunk.

Ez a gyorsaság azonban a repülő legnagyobb hátránya is egyben.

A sebesség miatt ugyanis a játékosok hajlamosak abba a hitbe ringatni magukat, hogy az égen lehetetlen ellőni őket. Már eleve kiszámolni is nehéz, merre kanyarodnak majd a repülők, a sebesség miatt pedig lehetetlen annyival eléjük célozni, hogy abból tiszta találat legyen. Ráadásul a repülő törzse fedezéket is nyújt a benne ülőknek.

A Thermal Scoped AR azonban körberöhögi ezeket a kifogásokat, és hihetetlen hatékonysággal aprítja a repülősöket.

  • Ennek legfőbb oka, hogy a lövedék azonnal célba talál, nincs idő elmenekülni előle.
  • Ráadásul a hőlátásnak köszönhetően a fedezék sem menti meg a repülősöket, tökéletesen be lehet őket célozni.

8 lövésből 7 tiszta találat, a fegyver remek százalékot mutat a repülők ellen. A benne ülők teljesen nyugodtan röpködnek, azt hiszik eltalálhatatlanok. Mi viszont minden nehézség nélkül egyesével szedhetjük le őket. Mostantól tehát érdemes egy Thermal Scoped AR-t keresni a térképen, mert repülő garantáltan lesz az ellenfeleknél.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva