Counter Strike

A magyar közösség is nekiment a Valve-nak, teljes káosz a CS:GO játékosok között


Nyomdafestéket nem tűrő értékelések, csupa negatív komment és rengeteg játékot abbahagyó magyar. Lehetne ennél is rosszabb?

Amikor pár napja ingyenessé tették a CS:GO-t, még nem lehetett tudni, hogy fog elsülni a dolog. Biztosat persze most sem állíthatunk, de az tuti, hogy az első reakciók rettentő negatívak.

Az új játékosok és a régiek is egyaránt úgy vélik, hiba volt az ingyenessé tétel, és fellázadtak a Valve ellen.

Természetesen a magyar játékosok sem kivételek ez alól. Rengeteg csalódott hang és a régi CS:GO-t visszakövetelő komment olvasható a Steames értékelések között.

A régi játékosokat a feleslegesen kifizetett pénz és az ingyenesség miatt elszaporodó csalók zavarják leginkább. A gond viszont az, hogy még azok sem elégedettek, akik ingyen visszatértek az UPDATE óta.

Egy olyan frissítés, ami se a régieknek, sem az újaknak nem jön be, tényleg elég értelmetlennek tűnik így az elején. Vannak persze akik keserűségüket sokkal keményebben tolmácsolták, a CS:GO közösség jelenleg totális káosz.

Az ingyenességgel szemben tehát totális az ellenállás. Az UPDATE ezen részének kb senki sem örül.

De vajon mi a helyzet a Battle Royale móddal?

Élménybeszámolónk alatt megkérdeztük az olvasókat, mi az első benyomásuk az új Danger Zone-ról, és sajnos itt sem sokkal jobb a helyzet. Többszáz szavazat után itt is egyelőre csalódottság uralkodik:

  • 13% mondta csak, hogy tetszik neki a frissítés
  • 50% mondta, hogy egyelőre nem jön be, de hátha később jobb lesz
  • 37% vélte úgy, hogy teljesen felejtős a dolog

Nyitókép: Time Magazine

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva