League of Legends

Indul a Riot bojkott – Összefognak a hazai játékosok a Magyar LoLTV-ért!


A hazai LoL közösséget rendesen megbolygatta a tegnap érkezett váratlan hír.

Valószínűleg mindenki hallotta a Magyar LoLTV tegnapi bejelentését, jövőre ugyanis egyetlen magyar nyelvű közvetítést sem fog tudni szállítani a csapat, köszönhetően a Riot legújabb döntésének. A hazai LoL közösség elég vegyesen fogadta a hírt.

Természetesen rengetegen álltak ki a Magyar LoLTV stábja mellett, hiszen megannyi közvetítést köszönhetünk nekik, ám egy másik tábor úgy gondolja, hogy nincs ezzel semmi probléma, úgyis mindenki az angol nyelvű közvetítést nézi, az szerintük sokkal színvonalasabb.

A népszerű “Gondoltad LOLna?” oldal pedig  bejelentette, hogy nem hagyják annyiban a dolgot. Kiemelték, hogy a legfőbb probléma azzal van, hogy ez a csapat rengeteget tett a hazai LoL közösségért és már csak emiatt is megérdemelik a játékosok és nézők támogatását. Épp ezért tiltakozni fognak bizonyos Facebook oldalak, streamerek és videósok a döntés ellen. Remélhetőleg a Riot Games-hez is eljut ez a kezdeményezés. Németh “Pierce” Ákos is megköszönte a segítséget, bár állítása szerint ők már mindent megtettek az ügy érdekében:

“Nagyon sok ajtót döntöttünk be és kérdeztük miért, de mind hiába, reméljük ti több sikerrel jártok. Viszont már a kezdeményezés miatt is, nagy köszönet. Nem tűnünk el, csak visszalépünk :’)”

Ezt olvastad már?

Nem lesz hivatalos magyar közvetítés 2019-ben, a Riot Games szűkíti a licenckört

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva