Gaming

Kezeket a kontrollerre! Rájuk hívták a zsarukat, de inkább a rendőrök is beszálltak játszani


Egy újabb bizonyíték arra, hogy milyen óriási hatása van az új Super Smash Bros. játéknak.

A Nintendo az év legvégére tartogatta idei legnagyobb dobását, múlt pénteken megjelent ugyanis a Switch idei zászlóshajója, a Super Smash Bros. Ultimate. A bunyós széria legújabb darabját rajongók milliói várták világszerte, ez pedig erősen érződik is, hiszen nem elég, hogy a csapból is ez a játék folyik a közösségi médiában, de az eladási rekordok is sorra dőlnek meg a platformon.

Igazi partijátékról lévén szó, esetenként igen nehéz kordában tartani az indulatokat, hiszen amikor négyen püfölitek egymást Pikachuval, Yoshival, Kirby-vel és Mega Mannel, akkor elég könnyen átmegy őrjöngésbe a buli. Így történhetett meg a minap, hogy kihívták a zsarukat egy minnesotai társaságra csendháborítás miatt.

A rendőrök annak rendje és módja szerint ki is érkeztek a helyszínre, ami azonban ezután történt, az több mint vicces:

miután azt tapasztalták, hogy a srácok időközben lenyugodtak, és csak egy epikus Smash Bros-parti zajlott éppen, úgy döntöttek, hogy ők is beszállnak játszani.

A sztori mellé bizonyíték is van, hiszen a házigazda, Jovante M. Williams egy videót is készített, miután a zsaruk is kontrollert ragadtak.

Az ügynek tehát hiába lehetett volna csúnya vége is, végül egy egészen mulatságos sztori kerekedett az egészből. Bizonyára a rendőröket kihívó szomszédok szeme is kikerekedett, amikor meglátták a videót és a képeket, amire jó esély van, hiszen a történet vírusszerűen terjed az interneten, ahogyan az ilyenkor lenni szokott. “Jovi” is alig hitt a szemének, amikor ezt tapasztalta.

A Nintendo kapcsán rengetegszer előjön a családbarát szellemiség, és az, hogy örökzöld játékaik hogyan képesek összekötni szó szerint mindenkit. Nos, erre most egy egészen extrém példát is láthattunk – ez pedig bizonyára csak egy apró állomás a Super Smash Bros. Ultimate világhódító útja során, amely egészen biztosan a karácsony egyik legnagyobb videojátékos slágere lesz Amerikától Japánig.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva