Akciók

4 napon át ingyen játszható az év egyik legjobb versenyjátéka


Elindult a The Crew 2 Free Weekend.

A szombat hivatalosan ugyan munkanap lesz, ettől függetlenül azonban nem árt, ha el tudjátok ütni valamivel a szabadidőtöket a hétvégén. Erre javaslunk most nektek egy tökéletes programot a Ubisoft jóvoltából, elstartolt ugyanis a The Crew 2 Free Weekend, vagyis teljesen ingyen kipróbálhatjátok az idei év egyik legjobb versenyjátékát.

Az ingyenes hétvége mindhárom platformon elérhető (Xbox One-on szükséges hozzá az Xbox Live Gold előfizetés) és egészen hétfőig tart majd. Íme a pontos zárási dátumok itteni idő szerint:

  • PC: december 17. (hétfő), 01:00
  • PS4: december 17. (hétfő), 09:00
  • Xbox One: december 17. (hétfő), 18:00

A konzolos változatokat szokás szerint az online piactéren kell keresni, míg a PC verziót ide kattintva érhetitek el. Csak be kell lépni a Ubisoft felhasználótokkal (ha nincs, akkor regisztráljatok), és már hozzá is adja a rendszer a Uplay fiókotokhoz, ami után a Uplay launcherből tudjátok elérni a játékot.

Aki az ingyenes hétvége alatt játszik a The Crew 2-vel, az egy ajándék autót is kap. Mindhárom platformon más-más járgány jár:

PC – Ford GT Touring

PS4 – Maserati Gran Turismo S

Xbox One – BMW Z4 GT3

A fenti autókat december 17-én szállítja le a garázsba a Ubisoft, így értelemszerűen azok kapják csak meg őket, akik az ingyenes hétvége után megvásárolják a játékot. A jó hír azonban az, hogy ez a mostani kiváló alkalom erre, hiszen 67% kedvezménnyel kapható a The Crew 2 mindhárom platformon egy héten keresztül, így akciósan lehet rá lecsapni, ha megtetszett az ingyenes próba alapján – ráadásul a mentést is tovább lehet vinni.

Mától tehát bárki autóba pattanhat – használjátok ki az alkalmat, hiszen a teljes tartalom elérhető a hétvége folyamán!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva