PUBG

A PUBG Corp. óriási fordulatot vett – Végre megbecsülik a közösséget?


Remélhetőleg nem csak ideiglenes a dolog.

Aki az utóbbi időben járt a PUBG reddit részlegén, az egész biztosan felkapta a fejét, hiszen a játék megjelenése óta nem volt ilyen közvetlen a cég. Annak idején, amikor még nem 500 ezer volt az átlagos játékosbázis, hanem 1-1,5 millió között, akkor valahogy sokkal kevesebbet láthattuk reagálni az cég dolgozóit, pedig akkor is volt már jó pár közösségi menedzser a csapatban.

A korábbiakkal ellentétben, most már a PUBG Corp.-ot (ok nélkül) fikázó játékososokat is próbálják jobb belátásra téríteni, persze ez sokszor lehetetlen feladat, de tényleg jó látni, hogy próbálnak minden tőlük tehetőt megtenni.

A havas pályával kicsit nagyobb a pörgés az utóbbi időben. Ezzel együtt természetesen jó pár hiba is előkerül a játékosoktól. Míg régebben a “reportold a hivatalos PUBG fórumon” válasz volt a standard, most viszont megköszönik a segítséget és továbbítják a fejlesztőknek a problémákat. Apró, de tényleg látványos változás.

“Csak az hibázik, aki dolgozik” – tartja a mondás. A fentebbi képen sikerült 3 darab t betűvel leírni a battle royale-t, ez fel is tűnt egy rajongónak, aki feldobta, hogy milyen ciki egy ilyen hibát ejteni. A PUBG Corp-osok nem kapták túl a dolgot, egyből elviccelődtek azon, hogy a 3 T az bizony nem véletlen és ez igazából a Half Life 3 előszele.

A legnagyobb pedig talán a legtöbbet szivárogtató adatbányász legújabb munkája alá beírt komment. A PUBG Corp. közösségi menedzsere szimplán nyugtázta, hogy “kiszivárgott” az összes elérhető skin, ami majd az új Pass-ban lesz elérhető. Az Epic ezeket töröltetni szokta a Fortnite esetén, sőt legutóbb bannolta a szivárogtató játékosokat.

A kínai közösség elvesztése biztosan jócskán meg fog látszani a statisztikákon a későbbiekben, ezzel együtt úgy tűnik, hogy a PUBG Corp. is észbe kapott és végre megbecsülik a közösséget, ami nem mindig jó szájízzel szól a fejlesztők felé, de ennek ellenére nekik köszönhetően tudtak ekkorára nőni. Az utóbbi időben pedig úgy tűnik, tényleg egyre jobban odafigyelnek a közösségre, hiszen a havas pályát, az új ejtőernyőrendszert, a supply dropot, a Pass-okat és számos hasonló újítást ennek a figyelemnek köszönhetünk.

Csak így tovább PUBG Corp.!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva