Akciók

Akciófigyelő: Szuper akciós Battlefield V és GTA V + Ingyenes a Sniper Elite 3!


Elindult a karácsonyi leárazás, na meg az adakozás a fejlesztők részéről.

Reméljük senki sem maradt le a tegnapi LEGO The Hobbit ingyenességéről, ám ezúttal 3 további remek ajánlattal készültünk, amelyeket mindenképp érdemes megfontolni így az ünnepek előtt.

Battlefield V (-50%)

29,99 $

Az új Battlefield alig jelent meg, ám a battle royale módjára még várni kell.  Az Amazonon most féláron van a játék, szóval a borsos 60 $-os árhoz képest egyáltalán nem rossz ajánlat ez a 30 $-os cédula. A kínált verzió természetesen Originen keresztül érvényesíthető.

Sniper Elite 3 (-100%)

Ingyenes

Ezúttal a Sniper Elite 3-ra csaphatunk le ingyen, ám sajnos nem a Steames verzióról van szó, de egy remek AAA kategóriás játékról beszélünk, szóval megéri ránézni. A GameSessions alkalmazást promóciójaként csaphatunk le az ingyenes játékra. Ehhez csupán egy GameSessions fiókra van szükségünk. Miután megvagyunk ezzel, 5 percet játszanunk kell a játékkal, utána pedig örökké megmarad a könyvtárunkban.

Megj.: A játék online része nem elérhető a GameSessions-ön keresztül.

GTA V (-50%)

Steam: 14, 99 €

A Steamen jelenleg a 50%-os akciót kapott a GTA V, ami még mindig a legnépszerűbb játékok közé tartozik a Steamen. Naponta több tízezren játszanak vele, az online része tele van tartalommal, folyamatos frissítések érkeznek hozzá a mai napig. Mindenképp megéri megfontolni ezen az áron.

Reméljük mindenki megtalálta a neki tetsző játékokat! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva