Counter Strike

VÉLEMÉNY: Szerintünk ezek voltak 2018 legjobb és legundorítóbb CS:GO skinjei


Szubjektív toplistáinkra kizárólag az idei 3 láda felhozatalából válogattunk, jöjjenek 2018 legszebb és legrondább fegyver kinézetei.

2018-ban 3 ládát kaptunk csupán a Valve-tól. A Clutch, a Horizon és a Danger Zone ládákkal pedig összesen 51 új skin érkezett a játékba. A ritkább darabok természetesen jobbra is sikerültek, míg a tucatskinként érkező gyakoribb példányok teljesen semmilyenre.

Lássuk most erősen szubjektív toplistánkat a legjobb és a leggyengébb idei skinekről egyaránt!

2018 legjobb skinjei

  • M4A4 Neo-Noir

A Clutch Case egyik legritkább darabja, tökéletes állapotban a 600 dollárt is eléri a Piacon. Az USP sikere ugyanezzel a skinnel csupán a kezdet volt, az igazi áttörést az M4 hozta meg. A húzás annyira bejött, hogy nem sokkal később gyorsan kiadták AWP-re is. A klasszikus sorozatok (Hyper Beast, Asiimov) után egy új sorozat született 2018-ban. Nem is véletlenül, egyszerű, de nagyszerű színvilág és minták jellemzik.

  • AWP Mortis

Szegény ember Dragon Lore-ja, tartja a skin beceneve. A kinézet és a mintázat alapján van benne valami, de a Tarot skin család AWP-je önmagában is értékes darab. Az AK-47 Empress sikere után a Halál csontváz lovon érkező kaszása is saját skint kapott, rengeteg játékos kedvence lett szinte azonnal.

  • AK-47 Asiimov

Nem lehetett kihagyni a listáról, annyira régóta várták már az emberek. Az Asiimov skint szó szerint imádják az orosz régióban, most hogy kijött AK-ra szinte felrobbant a Piac. A megjelenés már rég elmúlt, de a skin ára még mindig 1000 dollár fölé is megy néha. Nem csoda, hiszen hozza a szokásos Asiimov hangulatot, és az AK karcsú testén tényleg jól áll ez a mintázat.

2018 legrosszabb skinjei

  • SG 553 Aloha

Ha valaki azt mondja, hawaii skin a CS:GO-ban, mindenkinek tarka virágminták és rikító színek jutnak eszébe. Ezzel szemben az Aloha minden csak nem színes. A virágminta megvan, de fekete alapon sötét lila formában, vagyis szinte semmit nem látni belőle. Jellegtelen és élvezhetetlen, még rejtőszíne sincs, amiért érdemes lenne használni. Nem is csoda, hogy a Factory New darabok is csak 20 centet érnek. Az pedig, hogy egy svájci fegyvernek mi köze a napfényes Hawaii-hoz…

  • AWP PAW

Egy ritkább, de nem kevésbé felesleges darab. Értjük persze az AWP PAW koncepcióját, az AWP betűit ha összekeverjük, megkapjuk a PAW, vagyis mancs szót. Miért ne csinálnánk akkor egy mancsos, vagyis cicás-kutyás skint az AWP-re? Például azért, mert teljesen indokolatlan és senki nem lesz kíváncsi rá, maximum a poén kedvéért. De ezek után betenni egy magasabb ritkasági fokozatba, hogy elvegye a helyet értelmesebb skinektől, az már tényleg bosszantó.

  • Nova Wood Fired

Nagy harcban állt, a szintén Danger Zone ládában megjelenő Sawed-Off Black Sand skinnel, de a Nova egy picit még annál is rosszabb. A mintája olyan mintha csak koszos lenne, a színe a liba*** kategóriát súrolja. A tus végén a minta is tűz helyett inkább valami fröccsenésre emlékeztet a kerek vonalvezetéssel. Végül a fegyvercső olyan szinten lóg ki az egészből a maga fényes szürke színével, mintha elfelejtették volna befesteni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva