Gaming

Új Alien címet jelentettek be! Érkezhet az Alien: Isolation 2?


Twitteren jelent meg egy érdekes mini videó, mely új Alien játékot sejtet.

A 2014-ben megjelent Alien: Isolation nagyon jó értékeléseket kapott a szaksajtótól és a játékosoktól is, így várható volt, hogy nem marad folytatás nélkül, eddig azonban csendben voltak róla a fejlesztők. Most megtörni látszik a jég, ugyanis az Alien hivatalos oldalán érkezett egy mindössze 14 másodperces kedvcsináló.

Redditen azonnal beindult a tippelgetés, vajon milyen cím érkezik. Sokan örülnének például ha az Aliens vs. Predator kapna folytatást. Ez a játék még 2010-ben jelent meg, és tipikus Rebellion cím lett belőle. Könnyen emészthető, nem túl okos, de rendkívül szórakoztató játék volt. Ha az folytatódna, az új cím lenne a harmadik a sorozatban, az eredeti, 1999-es és a 2010-es után. Erre azonban kevés az esély, ugyanis a twitter poszt határozottan Amanda Ripley-ről beszél, ő viszont nem igazán köthető a korábban tárgyalt sorozathoz.

Így nézett ki az eredeti, 1999-es Aliens versus Predator játék:

Kizárásos alapon marad az “Alien: Isolation 2″…

…vagy egy teljesen új cím, bár erre kevesebb az esély. Logikusnak tűnik, hogy folytatják az Isolation-t a játék sikereit látva. Ti minek örülnétek a legjobban, ha folytatódna az Isolation, jönne a meglepetés Aliens versus Predator folytatás, vagy egy teljesen új játék legyen? Válaszaitokat várjuk a kommenteknél!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva